Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Ordu Milletvekili adayı Metin Gündoğdu, "13 yıl boyunca hizmetler artarak devam etti.

AK Parti Ordu Milletvekili adayı Metin Gündoğdu, "13 yıl boyunca hizmetler artarak devam etti. Bundan sonra da yatırımlar hız kesmeyecek" dedi.

Gündoğdu, seçim çalışmaları kapsamında Aybastı ve Kayabaşı ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerinde konuşma yapan Gündoğdu, tek amaçlarının hizmet etmek olduğunu belirterek, "Birlikte memleketimizi daha ileriye taşıyacağız" ifadesini kullandı.

Gündoğdu 13 yıl boyunca hizmetlerin artarak devam ettiğini, bundan sonra da yatırımların hız kesmeyeceğini kaydederek,  "Bizim iktidarımız döneminde alan bazlı gelir desteği verildi. Çiftçimiz 6 yıldır bu destekten faydalanıyor. Mazot gübre ve toprak analizi desteği verildi. Şimdi de yem ve gübreden KDV kaldırılıyor. Fındık üretiminde birinci sıradayız. Çiftçimize verilen bu destekler hem üreticimizi koruyor hem de piyasayı dengeliyor. 1 Kasım'dan sonra gelecek istikrar ortamıyla da bu destekler artacak" diye konuştu.

AK Parti'nin seçim beyannamesinde gençlere dönük çok önemli maddeler olduğuna dikkati çeken Gündoğdu, şunları söyledi:

"Bizler gençlerimizin geleceğimiz olduğunun farkındayız. Onların bugünlerde iyi yetişmesi, ülkemizin ileride daha fazla kalkınacağının garantisidir. 1 Kasım'dan sonra AK Parti iktidarında seçilme yaşını 18'e indireceğiz. Ücretsiz internet sağlayacağız. Kendi işini kuracak kardeşimizin projesine 50 bin lira karşılıksız destek ve 100 bin lira faizsiz kredi vereceğiz. Yeni iş kuran gençlerimizden 3 yıl boyunca gelir vergisi alınmayacak. İlk defa işe girecek olanların maaşlarını devlet karşılayacak. Bunlar gibi onlarca daha proje gençlerimiz için hazır. Biz AK Parti olarak Türkiye'nin geleceğini inşa etmeye talibiz. Şimdiye kadar yapılan sosyal ve ekonomik reformlar ortada. Bundan sonra da hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda bu çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Yerel

Metin Gündoğdu Ak Parti Aybastı Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title