Haberler

Genel Seçime Doğru

MHP Gaziantep Milletvekili adayı Ejder Demir, 1 Kasım genel seçim çalışmaları kapsamında hal esnafını ziyaret etti.

MHP Gaziantep Milletvekili adayı Ejder Demir, 1 Kasım genel seçim çalışmaları kapsamında hal esnafını ziyaret etti.

Yaş Meyve ve Sebze Hali esnafına çorba ikramında bulunan Demir, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

Partisinin çözüm önerilerini anlatan Demir, "1 Kasım'da Türkiye'nin kötü kaderinden kurtulup, MHP iktidarı ile aydınlık günlere ilk adımı atacağını" belirtti.

Demir, çalışmalarını Çağlayan, Yeşilce, Karşıyaka, Pir Sultan, Hasırcıoğlu, Karahüyük, Mithatpaşa ve Aydıntepe mahalle muhtarları ziyaretleriyle sürdürdü.

Ekici, seçime gidilmesi çağrısında bulundu

CHP Gaziantep Milletvekili adayı Akif Ekici, 1 Kasım seçimlerinin ülkenin geleceği açısından önemli olduğunu belirterek, herkesin tatil yerine sandığa gitmeyi tercih etmesini istedi.

Ekici, yazılı açıklamasında, AK Parti'nin seçimlere katılım oranını düşük tutmak için çeşitli yöntemler geliştirdiğini ileri sürdü.

Seçim haftası verilen 5 günlük tatilin de bu yöntemlerden birisi olduğunu savunan Ekici, "1 Kasım seçimleri ülkenin geleceğinin oylanması açısından önemli. Bu yüzden herkesin tatil yerine sandığa gitmeyi tercih etmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Ekici, ülkede yaşanan sorunların hepsini çözecek tek partinin CHP olduğunu ifade ederek, halkın partisine destek vermesini istedi.

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title