Haberler

Genel Seçime Doğru

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Taşkın Işık'ın seçim çalışmalarına Bayındır'da devam ettiği bildirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Taşkın Işık'ın seçim çalışmalarına Bayındır'da devam ettiği bildirildi.

Bayındır pazarı ve çarşı esnafını il başkanı Necat Karataş ve il kadın kolları başkanı Banu Önkol'la ziyaret eden Işık, yoğun ilgiden çok memnun olduğunu belirtti.

Tarımda aile işletmeciliğinin verimli bir yapıya kavuşturulacağını kaydeden Işık, şöyle konuştu:

"Modern işletmeciliğe dönüşüm sağlanacak, bu amaçla işletmelerin birleşmeleri teşvik edilecek ve çiftçilerimizin toplumsal refah ve çağdaş hayat şartlarından hak ettikleri payı almaları temin edilecektir. Mayınlı araziler mayından arındırılarak tarımsal amaçlı kullanılmak üzere yoksul çiftçilerin kullanımına tahsis edilecektir. Tarımsal ürün ve gıda kaçakçılığı önlenecektir."

Selahattin Şahin

MHP İzmir Milletvekili adayı Selahattin Şahin, Urla'da sanayi esnafı ve vatandaşlarla buluştu.

MHP iktidarının yerel kaynakları harekete geçiren, uluslararası rekabet gücüne sahip bir sanayi oluşturacağını belirten Şahin, "İthalat bağımlılığı sona erecek yerli imkanları harekete geçirecek sanayi yatırımları desteklenecektir. Ülkemizin bölgesel ve küresel anlamda üretim merkezi olması gerekiyor. MHP iktidarıyla orta ve yüksek düzeyde üretim teknolojilerine sahip olan sektörlerde ülkemizin önemli bölgesel ve küresel üretim merkezi olması sağlanacaktır" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Selahattin Şahin NECAT KARATAŞ Taşkın Işık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title