Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Antalya milletvekili adayları Sena Nur Çelik ile İbrahim Aydın, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu.

Kumluca ve Kemer ilçelerinde bazı ziyaretlerde bulunarak, seçimler için destek isteyen Aydın, Adrasan ve Çıralı'da turizmcilerle bir araya gelerek, bölgedeki turizmcilerin mülkiyet sorununu çözmek istediğini vurguladı.

Bölgenin sadece Türkiye'de değil, dünyaca ünlü bir turizm merkezi olduğunu vurgulayan Aydın, dünyanın dört bir yanından insanların yeşille mavinin iç içe olduğu tatil köşelerini ziyarete geldiğini kaydetti.

AK Parti Antalya milletvekili adayı Çelik de Gazipaşa ilçesinde Aydıncık ve Çalpınarı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Milli Egemenlik Bulvarı'nda esnaf ziyareti yapan Çelik, Ekmel Mahallesi ve İhsan Derneği'nde kadınlarla buluştu.

Son 13 yılda görülen ekonomik başarının, siyasi ve ekonomik istikrarla sağlandığını vurgulayan Çelik, muhalefet partilerinin millete ancak koalisyon vaat edebildiğini, tek başına hükümet sözü veremediğine değindi.

Çelik, "Daha güçlü, daha müreffeh ve dünyada itibarı yüksek bir Türkiye için 1 Kasım seçimlerinde sizler oylarınızı kullanıp tarihi bir sorumluluk alacaksınız. Bu seçim gerçekten Türkiye'nin en önemli seçimidir" dedi.

AK Parti döneminde kadın haklarıyla ilgili çok önemli adımların atıldığına değinen Çelik, yeni dönemde kadın hakları konusunda reformların devam edeceğini belirtti.

Çelik, Türkiye ne zaman ileri gitse, barış ve huzuru ne zaman tesis etse mandacı zihniyetin harekete geçtiğini savundu.

Kaynak: AA / Yerel

Sena Nur Çelik İbrahim Aydın Ak Parti Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title