Haberler

Genel Seçime Doğru

CHP Kastamonu milletvekili adayı Yılmaz Karakoç, 1 Kasım genel seçimi çalışmaları kapsamında Taşköprü ilçesini ziyaret etti.

CHP Kastamonu milletvekili adayı Yılmaz Karakoç, 1 Kasım genel seçimi çalışmaları kapsamında Taşköprü ilçesini ziyaret etti.

Karakoç, gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP olarak bu dönem Kastamonu'dan bir milletvekili çıkararaka Kastamonuluların Ankara'daki sesi olacaklarını söyledi.

İlin sorunlarını TBMM'de masaya yumruklarını vurarak dile getireceklerini belirten Karakoç, " Kastamonu'nun sahibi yok ve sorunları çok. Aynı kişiler 13 yıldır iktidardalar ve Kastamonu'nun hali ortada. Ne çiftçiye bir destek ne işçiye bir destek ne köylüye bir destek var. Asgari ücret bin 500 lira olacak. Mazot ise özellikle çiftçiye 1,80 lira olacak. Emekliye 2 maaş ikramiye vereceğiz. 7 Haziran'da 'kaynak yok' diyen partiler şimdi bize yakın vaatlerde bulunuyorlar."

Karakoç, bunun da CHP'nin doğru yolda olduğunu ve önden gittiğini gösterdiğini kaydetti.

CHP adayı Karakoç daha sonra, beraberindeki CHP İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı ve CHP Taşköprü İlçe Başkanı Ahmet Kesim'le  Muharrem ayı dolayısıyla Alatarla köyünde ve Taşköprü Karasait Camisi önünde vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

Yılmaz Karakoç Kastamonu Taşköprü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title