Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Ağrı milletvekili adayı İsmail Oğur, Patnos'ta esnaf ziyaretleri yaptı.

AK Parti Ağrı milletvekili adayı İsmail Oğur, Patnos'ta esnaf ziyaretleri yaptı.

Oğur, seçim çalışmaları kapsamında Patnos ilçe merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin sıkıntılı günlerden geçtiğini ve 1 Kasım seçimlerinin bu sıkıntıların aşılması ve istikrar açısından önem taşıdığını ifade ederek, şunları söyledi:

"AK Parti, bir hizmet hareketidir. Halkların kardeşliğinin, hareketidir. Bu, Kürt'lerin, bu ülkenin asıl unsuru, bu ülkenin sahibi olanların davasıdır. Bu davayı bize gerçekleştiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Cumhurbaşkanımız için zulüm edilen her müslüman aynıdır. Onun davası kardeşlik, hizmet davasıdır. Biz bir geminin içinde aynı davanın insanlarıyız. Biz Allah rızası için halklara, kardeşliğe hizmet ediyoruz. Çok güzel bir ülkemiz var. Bu güzel ülkemize nifak sokmak isteyen çok bedbahtlar vardır. Cumhurbaşkanımız Filistin'in, Mursi'nin, Afrika'daki Müslümanların umududur. Biz de onun için ona nefer, asker olalım, onun için çalışalım. Cumhurbaşkanımıza laf uzatan herkese gerekli cevabı verelim."

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Ak Parti Patnos Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title