Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Balıkesir milletvekili adayı Kasım Bostan, seçim çalışmaları kapsamında Kepsut'un kırsal mahallelerini ziyaret etti.

Ziyaretlerine Örenli Mahallesi'nden başlayan Bostan, Serçeören, Yeşildağ, Öğrencik, Seçdere, Yaylabaşı, Alagüney ve Bükdereli mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Bostan, şöyle konuştu:

"Terör bir insanlık suçudur. Hiç kimse hakkını kanlı eylemlerle arayamaz ve sonuç da elde edemez. Terör örgütleri üzerinden milletimizi birbirine düşürmek, kardeşliğimizi bozmak istiyorlar. Milletimiz basireti ve ferasetiyle bu oyuna gelmemiştir. Bu topraklarda yıllardır kardeş geçinen, birbiriyle komşuluk bağları kuran insanlar bu oyunu bozmuştur. Biz de her zaman birlik ve kardeşlik içinde olursak kimse bizi yıkamaz. Önümüzde 1 Kasım seçimleri var. 12 yılda yapılanlar ortada. Partim adıma sizlere yapılan tüm hizmetlerin helal olduğunu söylemeye geldim. Siz de hakkınızı bize helal edin. Bize verdiğiniz destekten dolayı partim ve şahsım adıma teşekkür ederim."

Kaynak: AA / Yerel

Kasım Bostan Balıkesir Ak Parti Kepsut Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title