Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Mehmet Koca, seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Mehmet Koca, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Dazkırı ilçesinde, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Şenoğul tarafından karşılanan Koca, ilk olarak ilçe teşkilatıyla bir araya geldi. İlçe başkanlığında teşkilat mensupları ile fikir alış verişinde bulunan Koca, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin canlı ve dinamik bir teşkilat yapısına sahip olduğunu söyledi.

İl, ilçe, belde, köy ve mahalle teşkilatlarının azimli ve kararlı şekilde çalıştığını vurgulayan Koca, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadan teşkilat mensuplarının çalıştığını belirtti.

AK Parti'nin dünyada en çok üyesi olan sivil toplum kuruluşlarından birisi olduğunu ifade eden Koca, "9 milyonu aşkın üyesi olan partimizde üyelerimizin çoğunluğu kadın ve gençlerden oluşuyor. Kadına ve gençliğe önem veren partimiz, her kademede görev yapan veya yapmış teşkilat mensuplarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyor. Dazkırı ilçemizde de arkadaşlarımız uyum içerisinde çalışıyorlar" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Koca Ak Parti Dazkırı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title