Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Amasya Milletvekili adayı Haluk İpek, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Amasya Milletvekili adayı Haluk İpek, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Seçimde esnaftan destek isteyen İpek, "Şükürler olsun ki 13 yıllık AK Parti iktidarında ülkemiz geçmişe oranla bugün çok daha iyi bir konuma yükselmiş, uluslararası camiada hak ettiği konuma gelmiştir" dedi.

İpek, 13 yıl önce koalisyonlarla yönetilen Türkiye'de esnafın ticari güvencesi olmadığını ifade ederek, şöyle devam etti:

"Bugün Türkiye'de  ticaret yapmak daha güvenli hale gelmiştir. Ülkemizde kepenk kapatan, iflas eden esnaf yok denecek seviyelere gelmiştir. Öte yandan genç girişimciliğe çok önemli oranda destek verdik, vermeye de devam ediyoruz. Seçim beyannamemizde açıkladık. Yeni iş kuran gençlerimize 50 bin lira geri ödemesiz hibe desteği veriyoruz. Yetmezse 100 bin lira da faizsiz kredi desteği sağlıyoruz. Bu proje ile ülkemizde istihdamı ve ekonomiyi çok daha iyi konumlara getirerek, 2023 Türkiye'sini dünyada ilk on ülkeden biri haline getireceğiz."

Dünyadaki küresel olumsuzluklara ragˆmen Türkiye'nin ekonomi ve istihdam alanındaki olumlu performansını önemli o¨lc¸u¨de devam ettirdiğini anlatan İpek, şunları kaydetti:

"I·s¸sizlik oranındaki olumlu seyir, is¸gu¨cu¨ne katılım ve istihdam oranlarındaki artıs¸ her geçen daha iyi bir hal aldı. Tu¨m Tu¨rkiye'de yakalanan bu olumlu grafik Amasya ve tüm ilçelerimize de yansıdı. U¨lkemizin en önemli sorunlarından biri olan is¸sizligˆin o¨nu¨ndeki engelleri bir bir ortadan kaldırırken, istihdam imkanlarını artırdık. Ac¸ık is¸yeri sayısını c¸ogˆaltarak is¸sizimize yeni imkanlar sunduk. Amasya'daki ac¸ık is¸yeri sayısı son 13 yılda yaklas¸ık 6 katına c¸ıktı."

Kaynak: AA / Yerel

Haluk İpek Ak Parti Türkiye Amasya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title