Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Erzurum milletvekili adayları Ahmet Yaptırmış, Orhan Deligöz, Mustafa Ilıcalı ve Zehra Taşkesenlioğlu, ilçelerde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Erzurum milletvekili adayları Ahmet Yaptırmış, Orhan Deligöz, Mustafa Ilıcalı ve Zehra Taşkesenlioğlu, ilçelerde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Ilıcalı, seçim çalışmaları kapsamında İspir ilçesine yaptığı ziyarette, kentte işsizliğin azaltılması ve şehrin modern yapıya kavuşması için hazırlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Şehiriçi ulaşımı rahatlatmak amacıyla tramvay projesi ile kent ekonomisi ve istihdamın geliştirilmesi için organik tarım, kış ve termal turizme yönelik projelerin hayata geçirileceğini anlatan Ilıcalı, bu projelerle Erzurum'un "marka şehir" olacağını söyledi.

Birlik ve beraberlik zamanı

Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış da seçim çalışmalarına İspir ve Aşkale ilçesinde devam etti.

İspir AK Parti İlçe Başkanı ve İspir Belediye Başkanı Osman Çakır ile görüşen Yaptırmış, birlik ve beraberlik zamanı olduğunu ifade etti.

Yeni dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde güzel bir Türkiye'nin oluşacağını dile getiren Yaptırmış, şunları kaydetti:

"Osmanlı dirilmeye başlıyor. Son 13 yıl içinde hızlı büyüme sürecine giren ülkemizin bu hızını kesmek istiyorlar. Bunu gerçekleştirmek için terörün arkasına sığınmış ulusal devletler var. Yıllardır terör yöntemini kullanmak suretiyle Türkiye'mizin bölgedeki liderliğini engellemek istiyorlar. Bunu, etnik kimliklerin bölünmesini sağlamak suretiyle yapıyorlar. Bugüne kadar büyük devletimiz buna izin vermedi, bugünden sonrada izin vermeyecek güçtedir."

"AK Parti, Türkiye'yi lider ülke konumuna getirdi"

Milletvekili adayı Orhan Deligöz ise seçim çalışmaları kapsamında Narman ilçesinde esnaf ve köyleri ziyaret etti.

Vatandaşların istek ve sorunlarını dinleyen Deligöz, şunları söyledi:

" AK Parti, 13 yıllık iktidarı döneminde izlediği politikalarla bölgede Türkiye'yi lider ülke konumuna getirdi. Gelinen süreçte iktidarın sağladığı huzur, barış ve birlik iç ve dış oluşumların ortak hareketiyle baltalanmak isteniyor. Yıllardır yokluk ve yoksullukla birlikte terör belasının saldığı korkulu günleri ekonomi, sağlık, eğitim, sanayi alanlarındaki izlenen politikalarla dip noktalardan, zirvelere AK Parti'mizin ak kadroları taşıdı. 1 Kasım seçimleri, ülkemiz için bir dönüm noktası olacak. Geçmiş ve günümüz Türkiye'si karşılaştırılıp karar verilerek ya eski Türkiye geri gelecek, ya da 13 yıllık huzur, istikrar içinde büyük Türkiye yolunda devam edilecektir."

Refah seviyesi yükselecek

AK Parti Erzurum Milletvekili ve adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarını Yakutiye ve Şenkaya ilçelerinde sürdürdü.

Yakutiye ilçesi Kongre Caddesi esnafını ziyaret eden Taşkesenlioğlu, AK Parti'nin esnaf ve emekliler ile ilgili seçim beyannamesini anlattı.

Emekli memur maaşlarının düzenlenerek bin 100 liranın altında maaş alan işçi ve Bağ-Kur emeklilerine yılda bin 200 lira ek zam yapıldığını hatırlatan Taşkesenlioğlu, şunları söyledi:

"Bütün emeklilerimize ayda 100, yılda bin 200 lira takribi durumuna göre yeni zam yapıyoruz. Tarım emeklileri hariç, bin liranın altında maaş alan hiçbir emekli kalmayacak. Bağ-Kur emeklilerimiz ise 884 liraya ulaşmış olacak. Bu da refah düzeyinin yükseltilmesi anlamda önemli. Esnafımızla ilgili olarak 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği vereceğiz. Sembolik bir kira bedeliyle anahtar teslimi fabrikası yapılacak. Esnafımızın yıllık 8 bin liraya kadar hesaplanan vergisini almayacağız. 10 işçi çalıştırma zorunluluğunu da kaldırıyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Ilıcalı Ahmet Yaptırmış Ak Parti Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title