Haberler

Genel Seçime Doğru

MHP Aydın milletvekili adayları Mehmet Beliğ Azbazdar ve Musa İlhan seçim çalışmalarını sürdürüyor.

MHP Aydın milletvekili adayları Mehmet Beliğ Azbazdar ve Musa İlhan seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Çine'deki sivil toplum örgütlerini ziyaret eden Azbazdar, Çine Ziraat Odası, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Ege Tahtacı Kültür Eğitim Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Çine Şubesi'ni ziyaret etti.

Azbazdar, ziyaretlerinde kendisinin tarımla uğraşan bir kişi olduğunu, pamuk, zeytin gibi tarım ürünlerinde ve hayvancılık sektörü üzerinde bazı projelerinin bulunduğunu bildirdi.

İlhan, Buharkent ilçesinde esnafı ziyaret etti

Buharkent'te vatandaşlarla sohbet eden Musa İlhan, bir vatandaşın "jeotermal enerji ile elektrik üretimi yapan kuyulardan çıkartılan, yeraltına geri verilmeyerek tarlalara bırakılan termal suların Buharkent'te tarımı bitirme noktasına getirdiğini" söylemesi üzerine "Tek çare MHP iktidarıdır. Her şey sizin elinizde. Oy verdiğiniz insanlar size hizmet etmiyorlarsa onlara 'artık yeter deyin' ülkenin geleceğine MHP'ye oy verin" ifadelerini kullandı.

Terör saldırını kınayan İlhan, şöyle konuştu:

"Ülkemizi bölüp parçalamak isteyenler dün olduğu gibi bugün de var. Ne çektiysek kardeş kavgasından çektik. Bizi birbirimize düşürmek isteyen güçler var. Bizi bölmek isteyenlerin bir hesabı varsa Allah'ın ve aziz milletimizin de hesabı var. Milletimiz bölünmeye asla izin vermeyecektir."

Kaynak: AA / Yerel

Buharkent Aydın Çine Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title