Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Suluova Amasya Milletvekili adayı Haluk İpek, "Türkiye'nin kaderi lider olmak üzere yazılmıştır.

AK Parti Suluova Amasya Milletvekili adayı Haluk İpek, " Türkiye'nin kaderi lider olmak üzere yazılmıştır. Türkiye bu bölgede lider olacaktır, bunu hep beraber sağlayacağız" dedi.

Suluova İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen dayanışma programına katılan İpek, Ankara'daki terör saldırısını kınadı.

Saldırının seçimleri etkileme çabası olduğunu ifade eden İpek, "1 Kasım seçimleri Cumhuriyet tarihimizde bugüne kadar yapılan ve yaşanan seçimlerin en önemlisidir. Ülkedeki istikrarın sürmesi ve bugüne kadarki kazanımların üstüne koymak için yapılacak olan en önemli seçimdir. Türkiye'nin terörle yaptığı bu mücadelede, tüm dünya devletleriyle yaptığı bu rekabette geri kalmaması ve tökezlememesi için bizim 1 Kasım seçimlerini çok iyi geçirip AK Parti'nin tek başına iktidarla güçlü bir şekilde yoluna devam etmesi lazım" diye konuştu.

Ülkede terörü azdıranların tek hedefinin Türkiye'nin büyümesini, bölgesinde güçlü bir devlet olmasını ve insanlarının hizmet almasını engellemek için olduğunu söyleyen İpek, sözlerine şöyle devam etti:

"Türkiye'nin AK Parti iktidarıyla büyüyerek bölgesinde ve dünyada bir güç haline geldiğini gören dış ülke ve güçler daima Türkiye'de terörü destekleyerek ülkeyi zayıflatmaya çalışmaktadır. Eğer biz hizmetleri iyi alacaksak, diğer dünya ülkeleriyle rekabet edeceksek, işletmeleri, insanları güçlendirecek ve Türkiye'yi büyütüp bu bölgede güç haline getireceksek 1 Kasım seçimlerini çok iyi değerlendirip AK Parti'nin tek başına iktidarını sağlamamız lazım. Biz bir 7 Haziran'a daha tahammül edemeyiz. Eğer bir kez daha sendelersek ve tökezlersek istikrar bozulur ülkeye ve halka hizmet ve yatırımlar durur, ülkemizin gelişimi de geri kalır. Türkiye'nin kaderi lider olmak üzere yazılmıştır. Türkiye bu bölgede lider olacaktır, bunu hep beraber sağlayacağız."

AK Partinin hizmet siyasetini Türkiye'de egemen kıldığını, ideolojik siyaseti bir kenara bırakıp insanları ayrıştırmadan hizmet siyasetini ülkeye getirip Türkiye'yi güçlendirmeyi başardığını belirten İpek, daha sonra beraberindeki Belediye Başkanı Fatih Üçok, İl Başkanı Mehmet Ünek, İlçe Başkanı Aydın Korkmaz, teşkilat yönetimiyle birlikte partili ve vatandaşların sorularını dinledi.

Kaynak: AA / Yerel

Haluk İpek Ak Parti Suluova Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title