Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, kendi işini kurarak ticarete atılacak gençler için ciddi düzenlemeler yaptıklarını bildirdi.

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, kendi işini kurarak ticarete atılacak gençler için ciddi düzenlemeler yaptıklarını bildirdi.

Seçim çalışmaları kapsamında İlim Yayma Cemiyeti, Kutup Yıldızı, Semerkant, Kent ve Medeniyet, Altınoluk dernekleri ile MÜSİAD ve KONGED'i ziyaret eden Köse, gençleri geleceğe taşıyacak önemli vaatleri bulunduğunu ifade etti.

İktidarları süresince gençlerin her zaman yanında olduklarını anlatan Köse, üniversite öğrencilerinin burs ve kredilerini iyi bir noktaya getirdiklerini dile getirdi.

Gençlere yokluğun, zulmün, baskının, krizlerin ve darbelerin iyi anlatılması gerektiğine dikkati çeken Köse, "Gençlerimiz bunların hiçbirini bilmiyor. Yokluk ve baskıları görmüş kişilerin gençlere AK Parti'nin önemini anlatması gerekir" dedi.

Seçim beyannamelerinde gençlere özel önem verdiklerini vurgulayan Köse, şöyle konuştu:

"Kendi işini kurarak ticarete atılacak gençler için çok ciddi düzenlemeler yapıyoruz. Kendi işini kurmak isteyen gençlere 50 bin liraya kadar destek sunacağız ya da 100 bin liraya kadar faizsiz kredi vereceğiz. Gençlerimizin kullanacakları 100 bin lira kredi için yüzde 85 oranında kefalet imkanı sağlanacak. İlk kez iş bulan her gencin maaşı bir yıl boyunca devlet tarafından karşılanacak."

Samani, Kepez'de vatandaşlarla buluştu

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Kepez ilçesindeki Güneş, Mehmet Akif Ersoy ve Göksu mahallelerindeki vatandaşlarla biraraya geldi.

AK Parti iktidarının daha önceki hükümetinin yapamadıklarını yaptığını belirten Samani, seçim beyannamelerinde toplumun her kesimi için düzenlemelerin yer aldığını ve halka verdiği sözü tutabilecek tek partinin AK Parti olduğunu kaydetti.

AK Parti iktidarı döneminde Türkiye'nin faize ödediği paraların ülke ekonomisine geri kazandırıldığını ifade eden Samani, faiz lobilerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetini devirebilmek için elinden geleni yaptığını savundu.

Enç, 3 ilçede vatandaşlarla buluştu

Muratpaşa, Konyaaltı ve Serik ilçelerinde vatandaşlarla biraraya gelen AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ise AK Parti'nin yapamayacağı sözü vermediğini ifade etti.

Seçim beyannamelerinde olan vaatlerin 1 Kasım seçimlerinden sonra gerçekleştirecekleri projeler olduğunu anlatan Enç, beyannamelerinin insan hayatının tamamına dokunan, bütün vatandaşları birinci sınıf vatandaş kılacak beyanname olduğunu kaydetti.

Projelerinin işçileri, çiftçiyi, kadınları rahatlatacağını belirten Enç, "Seçimlerden iktidar olarak çıkınca asgari ücret bin 300 lira olacak. Kamuda çalışan taşeronlar istihdam edilecek. Şehir hastaneleri açılacak. Genç çiftçilere proje karşılığında destekler verilecek. Yemde ve gübrede KDV kaldırılacak. Esnafa faizsiz kredi verilecek. Emeklilere yılda bin 200 lira ek zam yapılacak. Yeni iş kuran gençler 3 yıl gelir vergisi ödemeyecek. İş kurmak isteyen gençlere karşılıksız destek verilecek" dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Aydın ise Alanya'da toptancı hali ziyaret etti. Aydın, ardından Mahmutlar Mahallesi'ndeki vatandaşlarla biraraya geldi. AK Parti'nin seçim beyannamesini anlatan ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Aydın, gerçekleştirecekleri projeler için destek istedi.

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Samani Mustafa Köse Ak Parti Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title