Haberler

Genel Seçime Doğru

ZONGULDAK (AA) – MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, "İl genelinde oy oranımızı arttırarak, iki milletvekili çıkartmak istiyoruz" dedi.

ZONGULDAK (AA) –  MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, "İl genelinde oy oranımızı arttırarak, iki milletvekili çıkartmak istiyoruz" dedi.

Çakan, MHP Ereğli İlçe Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bir süreçte seçime gidildiğini belirterek, "Bu birlik ve beraberliği sürdürmek, bunun neticesinde devletimizin bölünmez bütünlüğünü devam ettirmek, demokratik, laik, sosyal hukuk devletinin ilelebet yaşayabilmesi için mutlaka ve mutlaka bu seçimlerde vatandaşlarımızın çok daha dikkatli olacakları kanaatindeyim" dedi.

Vatandaşların, iç ve dış politikada yapılan yanlışların farkına vardığını ifade eden Çakan, mecliste görev yaptığı 28 saat 46 dakikalık süre içerisinde Zonguldak'ın sorunlarını meclis gündemine taşımaya çalıştığını vurguladı.

MHP'nin 5 adayla yeniden seçmenin karşısına çıktığını kaydeden Çakan, şöyle konuştu:

"Ülke menfaatleri için herkes taşın altına elini koymaya çalışmaktadır. Zonguldak il genelinde aldığımız oyu daha da arttırmak hedefindeyiz. İl genelinde oy oranımızı arttırarak, iki milletvekili çıkartmak istiyoruz. Partimiz gerek Zonguldak'ta, gerekse ilçelerinde birlik ve bütünlük içerisinde 7 Haziran seçimlerinden önce olduğu gibi aynı heyecan ve azimle çalışmalarını sürdürmektedir."

Toplantıya, MHP Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker ile partililer katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Zeki Çakan Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title