Haberler

Genel Seçime Doğru

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bu seçim parti seçimi değil, milletin geleceğinin, çocuklarımızın istikbalinin seçimidir" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bu seçim parti seçimi değil, milletin geleceğinin, çocuklarımızın istikbalinin seçimidir" dedi.

Muhtarlar Derneği'nde düzenlenen bir programda mahalle muhtarlarla bir araya gelen Canik Belediye Başkanı Genç, 1 Kasım seçimlerinin önemine vurgu yaptı.

Genç, 1 Kasım'da parti görüşlerinin bir kenara bırakılarak, milletin istikbali, ülkenin istikrarı ve dış dünyaya karşı güçlü bir iktidar için birlik olunması gerektiğini belirterek, "Şimdi particilik yapma zamanı değil. Suriye'de yaşananlara hep birlikte şahit oluyoruz. Rusya'sı, Çin'i, İran'ı, İngiliz'i, Amerika'sı Suriye'de sınırları yeniden çizmek için çalışıyor. Suriye ile 911 kilometre sınırı bulunan ülkemizin sınırların yeniden çizileceği bir dönemde masaya güçsüz bir hükumetle oturması düşünülemez" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin artık dünyada söz sahibi bir ülke olduğunu belirten Genç, "Yollar, köprüler, okullar elbette yapılır. Ancak daha önemli olan şudur ki çocuklarımızın, ülkemizin geleceğini etkileyecek kritik bir zamandan geçiyoruz. Bu seçim parti seçimi değil, milletin geleceğinin, çocuklarımızın istikbalinin seçimidir. Bütün hedef, Türkiye'mizi 2023'e ulaştırmamaktır. Türk'ü, Alevi'si, Sünni'si, Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i hepimiz kardeşiz. Aynı coğrafyanın insanlarıyız. Çanakkale'de aynı amaç uğrunda omuz omuzaydık. Bu güzel ülkenin güzel birlikteliğine çomak sokmak isteyenlere karşı 1 Kasım'da tek vücut olmalıyız" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Osman Genç Türkiye Suriye Canik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title