Haberler

Genel Seçime Doğru

ZONGULDAK (AA) – AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Alaplı'ya bir ya da iki fakülte kazandırmak istediklerini bildirdi.

ZONGULDAK (AA) – AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Alaplı'ya bir ya da iki fakülte kazandırmak istediklerini bildirdi.

Çaturoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaplı Devlet Hastanesinin birçok problemleri olduğunu, yeni bir hastane yapımı için çalışma başlattıklarını söyledi.

İlçeye yeni bir spor salonu kazandırmak için belediyeyle temasa geçtiklerini ifade eden Çaturoğlu, şöyle konuştu:

"Ereğli de eğitim alanında çok güzel yatırımlar oluyor. Alaplı'yı da unutmadık rektörümüzle görüşerek 1 ya da 2 fakülte kazandırmak için çalışma başlattık. Yeni hastane yapılması için de girişimlerimiz devam ediyor. Çok eski bir  spor salonumuz var. Buranın tekrar yapılması için Spor Bakanlığımıza dosya verdik, belediyemiz bize yer gösterdiği zaman güzel bir spor salonunu ilçemize kazandıracağız. Balıkçı barınağında yaşanan sorunların çözümüne yönelik de çalışmalarımız sürüyor."

Kaynak: AA / Yerel

Faruk Çaturoğlu Zonguldak Ak Parti Alaplı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title