Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti İzmir Milletvekili ve adayı İbrahim Turhan, dış güçlerin 7 Haziran'dan bu yana Türkiye'yi istikrarsızlığa sürüklemek için çalıştığını söyledi.

AK Parti İzmir Milletvekili ve adayı İbrahim Turhan, dış güçlerin 7 Haziran'dan bu yana Türkiye'yi istikrarsızlığa sürüklemek için çalıştığını söyledi.

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nden yapılan açıklamada, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret eden Turhan, AK Parti'nin 13 yıllık icraatlarıyla ülkeyi üreten ve sanayisi gelişerek büyüyen bir ülke konumuna getirdiğini belirtti.

AK Parti'nin asgari ücretin artışına ilişkin vaadine işaret eden Turhan,  işverenleri mağdur etmeyeceklerini, onlarla ilgili olarak da düzenleme yapacaklarını belirtti.

"7 Haziran'dan beri Türkiye'yi istikrarsızlığa sürüklemek ve Türkiye'ye darbe vurmak için dış güçler çalışıyor" ifadelerini kullanan Turhan "AK Parti'nin tek başına iktidar olamamasından istifade sağlayabilir miyiz? Terör örgütü aracılığıyla Türkiye'yi yeniden kana ateşe gözyaşına boğmak isteyenlere karşı da milletimiz son derece düzgün bir duruş sergileyecek" görüşlerine yer verdi.

"Önümüzdeki 4 yıl ana gündem ekonomi ve terör olacak"

AK Parti İzmir Milletvekili ve adayı Hamza Dağ, "Önümüzdeki 4 yılda hükumetin ana gündemi ekonomi ve terör olacak. Türkiye son 30 yılın en kararlı mücadelesini verecek" dedi.

Bayraklı ve Bornova ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdüren Dağ, 7 Haziran milletvekili seçimi sonuçlarından ders çıkarttıklarını, seçmenin uyarısını dikkate alarak eksiklerini giderdiklerini daha heyecanlı ve umutlu çalıştığını söyledi.

Terörle mücadele konusunda devletin kararlılığına vurgu yapan Dağ, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki 4 yılda hükumetin ana gündemi ekonomi ve terör olacak. Türkiye son 30 yılın en kararlı mücadelesini verecek. Devleti hüsrana uğratıp sözde özerklik ilan edeceğini zanneden hainler, Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet teşkilatının gücünü bilememek gibi bir gaflete düştü. TSK'nın silahlı mücadelesi kadar, Kürt kardeşlerimizin terör örgütüne destek vermemesi de çok önemli. Ne olursa olsun Türkiye'deki kardeşliğin inşa edilmesinde AK Parti olarak geçmişte yaptıklarımızın yanında gelecekte de  her adımı atmaya kararlıyız."

1 Kasım seçimlerinin Türkiye'nin meselesi olduğunu, seçmenin sandığa giderken 7 Haziran'dan sonra ülkede olup biteni düşünerek oy vereceğini aktaran Dağ, milletin desteğiyle AK Parti'nin yeniden iktidar olacağını sözlerine ekledi.

"Seçim beyannamesi tüm kesimleri kapsıyor"

Bornova'da kanaat önderleri ve vatandaşlarla partisinin seçim vaatlerini anlatan AK Parti İzmir Milletvekili ve adayı Nesrin Ulema, Türkiye'nin sorunlarının tek çözüm adresinin AK Parti olduğunu bildirdi.

Partisinin seçim beyannamesinin tüm kesimleri kapsadığını vurgulayan Ulema, iktidar olmaları halinde somut, hayata geçirilebilir gerçekçi vaat ve projeleri tek tek uygulayacaklarını kaydetti.

Ulema, büyükşehirler başta olmak üzere pek çok ilde inşa edilen izinsiz yapıların elektrik ve su aboneliği problemini de çözeceğini ifade etti.

"Vatandaş ne istediyse onu yaptık"

Karşıyaka ilçesinde esnafla buluşan AK Parti İzmir Milletvekili ve adayı Kerem Ali Sürekli, müjdelerle dolu bir seçim çalışması yürüttüklerini belirtti. Sürekli, esnafa 30 bin lira faizsiz kredi sağlanması ile iş kurmak isteyenlere yatırım desteğin önemli olduğunu anlattı.

Seçim beyannamesinin halkın talepleri doğrultusunda hazırlandığına vurgu yapan Sürekli, pek çok yeni düzenlemenin beyannamede yer aldığına dikkat çekerek "Vatandaş ne istediyse AK Parti olarak biz onu yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Milletimizin taleplerini dinledik. Parti olarak yatırımlarımızı ona göre projelendirdik. Bu seçimde yine esnafa tam destek veriyoruz" açıklamasında bulundu.

"Artık yarım kalan inşaat yok"

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, seçim döneminde muhalefet partisi temsilcilerinin kamu kurumları yatırımlarını eleştirmesine tepki göstererek, "Bu ülke geçmişte bir okul inşaatı, hastane projesinin bitirilmesi süresinde 4-5 bakanın, müsteşarın değiştiği dönemleri gördü" dedi.

Delican, İzmir'e yapılan sağlık ve eğitim tesisleri başta olmak üzere ulaşım, sosyal hizmetler, güvenlik ve dini tesisler üzerinden bazı isimlerin siyaset yaptığına dikkati çekerek kamu kaynakların halka ulaşmasını engellemeye çalışanların olduğunu savundu.

Delican "Ne hikmetse bazıları hemşehrilerimize hizmet amacıyla çalışmaları sürdürülen tesisleri ağlama duvarına çevirmiş durumda. Bu ülke geçmişte bir okul inşaatı, hastane projesinin bitirilmesi süresinde 4-5 bakanın, müsteşarın değiştiği dönemleri gördü. Artık yarım kalan, temeli atılıp bırakılan bir hastane, patates deposu olarak kullanılan tünel inşaatları yok. İki de bir İzmir'de kamu kurumlarının projelerini ziyaret edenlere önerim İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin zamanında bitiremediği projelerin bulunduğu alanlara giderek yerinde görmesidir. Eksik iş, bitmeyen proje, süren inşaat görmek istiyorlarsa metro inşatlarına, sosyal kampüs alanlarına, ayda bir arızalanan teleferik tesislerine gitsinler. Orada her şeyi açık ve net görürler" ifadelerini kullandı.

"Yıldırım Himzet Ekibi" kuruldu

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım, kurdurğu "Yıldırım Hizmet Ekibi" ile kentin sorunlarını çözmeye hedefliyor.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) katında kurulan ekibin başında bulunan Yıldırım'ın Özel Kalem Müdürü Ahmet Ataşçı, vatandaşlardan gelen soru ve önerileri değerlendirdiklerini belirterek " Vatandaşlardan gelen sorun, talep ve önerileri çoklu bilgisayar ağı ortamında topluyoruz. Tüm başvurular tek tek değerlendirildikten sonra özel ve kamu birimleri ile iletişime geçiriyoruz. Sonuç alındıktan sonra mutlaka tüm başvurulara dönüş yapıyoruz. Soruları yıldırım hızılyla cevaplandırıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Turhan Hamza Dağ Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title