Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Şahin, Özsan Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya geldi. Şahin, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Yalçınkaya'nın da hazır bulunduğu temasları sırasında, esnafların sorun ve isteklerini dinledi, destek istedi. Şahin, daha sonra Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Gürsel Özbey ve MTB Meclisi Başkanı Akif Baştürk ile bir araya geldi, ardından Makine Mühendisleri Odası Malatya Şubesini ziyaret ederek, Şube Başkanı Erdal Yavaş ile buluştu.

Şahin, buralardaki konuşmalarında, ekonomik istikrarın siyasi istikrarla mümkün olduğunu vurguladı.

Arazilerini büyütmek isteyen ehil mirasçılara faizsiz kredi desteği sağlayacaklarını kaydeden Şahin, "Ürünlerini lisanslı depolarda muhafaza eden üreticilere kira desteği sağlayacağız. Cumhuriyet tarihinin en büyük ve en kapsamlı kırsal hamlesini başlatan partimiz, inşallah sizlerin de desteğiyle daha büyük başarılara imza atacak" ifadelerini kullandı.

Terörle ciddi mücadele edildiğini anlatan Şahin, "Bu süre içerisinde de inşallah kardeş kavgasının olmadığı, kardeş kanının akmadığı, silahların patlamadığı bir ülke konumunda olmaya muktedir oluruz. Doğusuyla, batısıyla, Kürt'ü ile, Türk'ü ile, Laz'ı ile, Çerkez'i ile, Alevi'si ile, Sünni'si ile hep birlikte bir ülkeyiz. Bu renklerin olması bizim için bir zenginlik ama maalesef ülkemizi Suriye'ye, Irak'a çevirmeye çalışan bir takım odaklar var. Eminim onlar da bu süre içerisinde ders çıkaracaklar. 1 Kasım seçimleri çok önemli. Her şeyden önce geleceğimizi oylayacağız" açıklamasında bulundu.

Şahin, AK Parti iktidarlarının 13 yılda her sektörde güzel çalışmalara imza attığını kaydetti.

Özbey, birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.

Yavaş da bu seçimin ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: AA / Yerel

Gürsel Özbey Yeşilyurt Ak Parti Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title