Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Dinar seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi.

AK Parti Dinar seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi.

Ilıca Caddesi Çivril yolunda açılan seçim bürosunun açılışında konuşan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Ali Özkaya, Dinar ve bölgesinin en büyük yatırımlarının AK Parti hükümeti zamanında aldığını söyledi.

7 Haziran seçimlerinde milletin iradesine sonuna kadar saygı duyduklarını ancak MHP ve CHP'nin hükümeti kurmaya bir türlü yanaşmadığını belirten Özkaya, son zamanlarda artan terör olayları için büyük mücadele verildiğini kaydetti.

"7 Haziran'da milletimiz AK Parti'ye biraz ikazda bulundu" diyen Özkaya, şöyle konuştu:

"Ben sana inanıyor ve güveniyorum, ancak sen yanına diğer partilerden birisini yanına al ve koalisyon yap dedi. Bu süreçte öncelikle sayın Başbakanımız ve partinin yetkili organları CHP ile görüştüler, sonra MHP ile bazı görüşmeler oldu. İki partide bizimle koalisyon kurmayı kabul etmedi. Dolayısıyla hükümetin kurulamaması nedeniyle erken seçim kararı alındı. Şimdi ise siz değerli milletimizden yeniden tek başına iktidar olmak için gerekli yetkiyi istiyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Ali Özkaya Ak Parti Ilıca Dinar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title