Haberler

Genel Seçime Doğru

Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici, "1 Kasım seçimlerine az bir zaman kaldı.

Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici, "1 Kasım seçimlerine az bir zaman kaldı. Seçmen kağıtlarını vatandaşlara ulaştırmak için muhtarların gayret göstermesini istiyoruz" dedi.

Ekici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seçmen kağıtlarının İlçe Yüksek Seçim Kurulu tarafından muhtarlara teslim edildiğini hatırlattı.

Seçmen kağıtlarının muhtarlar aracılığıyla vatandaşa ulaştırılması konusunda meslektaşlarına çağrı yapan Ekici, şunları kaydetti:

"1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak milletvekili seçimlerinde oy kullanacak vatandaşlarımızın seçmen pusulaları, 6 Ekim Salı günü itibarıyla mahalle muhtarlarına teslim edildi. Muhtarlar, İlçe Yüksek Seçim Kurulu'na giderek seçmen pusulalarını aldı. Muhtarlarımızdan fedakarlık yapmalarını bekliyoruz. 1 Kasım seçimlerine az bir zaman kaldı. Seçmen kağıtlarını vatandaşlara ulaştırmak için muhtarların gayret göstermesini istiyoruz. Vatandaşlarımızdan da yapılacak bu seçimde sandığa katılımın daha fazla olması, demokratik hakları olan seçim hakkını kullanmak için iradeleri ile sandığa gitmelerini önemle vurguluyoruz. Ufak tefek bahanelerle sandığı ihmal etmemelerini istiyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Yüksek Seçim Kurulu Ahmet Ekici Ünye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title