Haberler

Genel Seçime Doğru

CHP Edirne İl Başkanlığı birlik ve dayanışma toplantısı düzenledi.

CHP Edirne İl Başkanlığı birlik ve dayanışma toplantısı düzenledi.

CHP Edirne milletvekili ve 1. sıra milletvekili adayı, Okan Gaytancıoğlu bir restoranda düzenlenen toplantıda, seçimlere çok az bir süre kaldığını hatırlattı.

Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliği ihtiyaçları olduğunu anlatan Gaytancıoğlu, seçimlerde Edirne'den 3 milletvekili çıkarmak istediklerini vurguladı.

1 Kasım'da tarih yazacaklarını öne süren Gaytancıoğlu, "13 yıldan beri adeta bizim eksenimizi değiştirerek yöneten bir partiyi de tarihe gömeceğimizi biliyorum. Bu birlik ve beraberlik bizde olduktan sonra bunu başaracağımıza kesinlikle eminim" diye konuştu.

CHP Edirne milletvekili ve 2. sıra milletvekili adayı Erdin Bircan ise hep birlikte çalışarak 1 Kasım'da CHP'yi iktidara taşıyacaklarını  belirtti.

Edirne'den 3 milletvekili çıkarmak için çalışacaklarını anlatan Bircan " Üç milletvekili buradan çıkmaması için önce bizim hata yapmamamız gerekiyor. Biz hata yapmadan gidersek buradan 3 milletvekili hazır arkadaşlar" dedi.

CHP Edirne 3. sıra milletvekili adayı Gürkan Güneser de ülkenin içinde bulunduğu "başarısız" durumdan iktidarın sorumlu olduğunu savunarak hep birlikte çalışarak seçimlerde CHP'yi layık olduğu yere taşıyacaklarını söyledi.

"Örgütü sadece alkışlayıp, önünde saygıyla eğilmek gerekir"

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da 7 Haziran seçimlerinde, CHP Edirne il örgütünün başarılı bir performans ortaya koyduğunu belirtti.

Seçimlerde üye sayılarının 14 katı kadar oy aldıklarını ifade eden Gürkan, "Üye sayımız 10 bin, seçimlerde 141 bin oy aldık. Siyasette başarı ölçüsü kazanmaktır. Oy oranını daha ileri taşımaktır. Eğer bu örgüt 7 Haziran'da, yüzde 54 oy oranıyla, Cumhuriyet Halk Partisi'ne Türkiye'de en yüksek oyu almışsa, o örgütü sadece alkışlayıp, önünde saygıyla eğilmek gerekir. Bende alkışlıyorum."

CHP Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt ise parti için çalışmayanların her zaman karşısında olacağını belirterek genel merkezlerinin belirlediği "Önce Türkiye" sloganının hakkını vermek için çalışacaklarını vurguladı.

Kaynak: AA / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Okan Gaytancıoğlu Erdin Bircan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title