Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Giresun Milletvekili adayları kamuoyuna tanıtıldı.

AK Parti Giresun Milletvekili adayları kamuoyuna tanıtıldı.

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, 19 Eylül Spor Salonunda gerçekleştirilen aday tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçiminde Türk halkının AK Parti'ye gereken desteği vereceğine inandığını söyledi.

AK Parti'nin 14 yıl önce başladığı yürüyüşünü kararlılıkla sürdürdüğünü ifade eden Canikli, "Bu yürüyüşü, milletin makus talihini değiştirmek, hak ettiği hizmeti vermek için başlattık. Bugün Türkiye 2002'ye göre çok farklı. Türkiye'de her alanda değişim ve dönüşüme imza attık. 1 Kasım seçimi sonrası da devam ettireceğiz" dedi.

Canikli, Türkiye'de terör sorunun AK Parti kadroları tarafından çözüleceğini vurgulayarak, "Hiç kimsenin kuşkusu olmasın, bu belayı Allah'ın izniyle defedeceğiz. Bu topraklarda ebediyete kadar kardeşçe ve barış içinde yaşayacağız" diye konuştu.

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü ise 1 Kasım seçiminde hedeflerinin 4 milletvekilliğini de kazanmak olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Nurettin Canikli Ak Parti Türkiye Giresun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title