Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Aydın milletvekili adayı Mehmet Erdem, AK Parti'nin barış için havaya bıraktığı beyaz güvercine terör örgütünün kurşun sıktığını belirterek "Şimdi devletin gücünü onlara gösterdik, terörün belini kırdık" dedi.

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Aydın milletvekili adayı Mehmet Erdem, AK Parti'nin barış için havaya bıraktığı beyaz güvercine terör örgütünün kurşun sıktığını belirterek "Şimdi devletin gücünü onlara gösterdik, terörün belini kırdık" dedi.

AK Parti Aydın milletvekili adaylarının tanıtımı için, partinin Çine ilçe teşkilatında toplantı düzenlendi.

Toplantıda konuşan AK Parti MKYK üyesi milletvekili adayı Mehmet Erdem, 7 Haziran sonrası oluşan kördüğümü çözülememesinin ekonomik kayıplara neden olduğunu ifade etti.

Bu düğümün 1 Kasım seçimlerinde millet tarafından çözüleceğini dile getiren Erdem, "Muhalefet partileri rahata alışmış. Sabah kahvaltısını yapıp, genel merkezde açıklama yapıyorlar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ediyorlar, AK Parti'yi karalıyorlar. Bol keseden atıyorlar, tutmazsa yüzde 15'te yüzde 25'te kalıyorlar. Biz barış için havaya beyaz güvercin uçurduk ama onlar beyaz güvercinlere kurşun sıktılar. Şimdi devletin gücünü onlara gösterdik. Şahin gibi üstlerine çöktük. Terörün belini kırdık. 1 Kasım'da sandıktan siyasi iktidar çıkmazsa Türkiye'nin 20 yılı kaybolur" diye konuştu.

Toplantıya AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, milletvekili adayları ve partililer katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Aydın Çine Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title