Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti İl Başkanı Ömer Bütüner, "Adaylar şu oldu bu oldu kısmına takılmadan kimle olursa olsun biz AK Parti'nin tek başına iktidarı için Burdur'da ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız" dedi.

AK Parti İl Başkanı Ömer Bütüner, "Adaylar şu oldu bu oldu kısmına takılmadan kimle olursa olsun biz AK Parti'nin tek başına iktidarı için Burdur'da ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Bütüner, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, 1 Kasım seçimlerine giden yolda bir aşamanın geride bırakıldığını ve kimlerin aday olacağı bekleyişinin sona erdiğini söyledi.

Aday adaylığı sürecinde 11 arkadaşlarının partilerine müracaat ettiğini anlatan Bütüner, şöyle konuştu:

"Biz 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi bu seçimlerde de hangi üç arkadaşımız aday gösterilirse gösterilsin 'İşte bizim adaylarımız bunlardır der, yolumuza devam ederiz' demiştik. Bu arkadaşlarımız arasından genel merkezdeki seçici komisyonun takdirleriyle birinci sırada sayın Bayram Özçelik, ikinci sırada sayın Reşat Petek ve üçüncü sırada sayın Kamil Özcan, AK Parti Burdur milletvekili adayı olarak gösterilmişlerdir, hayırlı uğurlu olsun."

Bütüner, her arkadaşının gönlünde başka adaylar yatabileceğini, teşkilat olmanın gereği olarak değerlendirmelerini yapacaklarını ama hangi isimler çıkarsa o arkadaşlarıyla omuz omuza yollarına devem edeceklerini bildirdi.

"Burdur'da ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız"

1 Kasım seçimlerine de bu şekilde hazırlanacaklarını ifade eden Bütüner, şöyle devam etti:

"7 Haziran seçimlerinin çıkardığı tablonun izlerinin silinebilmesi için bütün teşkilat mensuplarının sayın Başbakanımızın tabiriyle 24 saat yetmez 25 saat, 7 gün yetmez 8 gün çalışması gerekiyor. 'Adaylar şu oldu bu oldu' kısmına takılmadan kimle olursa olsun biz AK Parti'nin tek başına iktidarı için Burdur'da ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız."

Bütüner, 7 Haziran seçimlerinde "3'te 3, hedef 2023" dediğini yine hedeflerinde en ufak bir sapmanın olmadığını vurguladı.

AK Parti'de siyaset yapmanın kişilerle bağlantısı olmadığını belirten Bütüner, "Dava hareketi olduğumuzu göstermenin yolu birlik ve beraberlik içinde çalışmalara devam etmektir. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde üç adayımızı da Meclis'e göndererek bu birlik ve beraberliğimizi herkese gösteririz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Burdur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title