Haberler

Genel Seçime Doğru

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar'ın da aralarında bulunduğu 102 kişi, 1 Kasım'da yapılacak genel seçimde AK Parti İzmir milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar'ın da aralarında bulunduğu 102 kişi, 1 Kasım'da yapılacak genel seçimde AK Parti İzmir milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, genel seçimlerde AK Parti'den İzmir milletvekili adayı olmak isteyen 13'ü kadın 102 kişi, aday adaylığı başvurusunda bulundu.

7 Haziran seçimlerinde AK Parti İzmir milletvekili seçilen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, İbrahim Turhan, Kerem Ali Sürekli, Hamza Dağ, Nesrin Ulema, Hüseyin Kocabıyık ve Cemil Şeboy da aday adaylığı başvurusu yaptı.

Kaynak: AA / Yerel

Veysel Eroğlu Nükhet Hotar Ak Parti İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title