Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Edirne Milletvekili Şemsettin Emir, 1 Kasım'da yapılacak genel seçimler için milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Emir, partisinin il başkanlığına gelerek milletvekilliği aday adaylığı için gerekli belgeleri AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Yasemin Meral'a takdim etti ve başvurusunu yaptı.

Emir, il başkanlığı toplantı salonunda düzenlediği toplantıda, 1 Kasım'da yapılacak seçimlere hazırlandıklarını söyledi.

7 Haziran seçimlerinde AK Parti'nin yüzde 41 oy oranıyla birinci parti olduğunu anımsatan Emir, şunları kaydetti:

"Yüde 41 AK Parti'nin tek başına iktidar olmasını sağlamadı. Sanki AK Parti Türkiye'de üçüncü parti olmuş gibi algı yaratılmaya çalışıldı. 7 Haziran seçimleri sonrası ısrarla söylüyorum Aydın Doğan medyası, dış mihraklar, MHP, CHP hepsi bir arada HDP'ye barajı geçirmek için çalışma yaptı. AK Parti'yi iktidardan  düşürmenin tek çaresi HDP'nin barajı aşmasıydı. Bunu da çok çalışarak başardılar. Doğuda paralel yapının olduğu bazı yerlerde sandıkta HDP çıktı. İstanbul'da Şişli bölgesinde, Beşiktaş, Nişantaşı, Bebek ve Etiler'de sandıklara bakın, CHP'nin çok oy alması gereken yerde HDP çıktı."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nı göndermeye çalışanların olduğunu aktaran Emir, "Kimi nereden gönderiyorsunuz? Tayyip Erdoğan Türkiye'de halkın oylarıyla seçilmiş bir cumhurbaşkanıdır. Bunu herkes böyle bilsin. Yüzde 52 oy almış. Yani iki kişiden birisinin oyunu almıştır" diye konuştu.

1 Kasım'daki seçimler için uyumadan çalışacağını aktaran Emir, Türkiye'deki gelişimin devam etmesi için AK Parti'nin tek başına iktidar olması gerektiğini dile getirdi.

Emir, seçimler dolayısıyla özellikle doğudaki illerde seçim güvenliği alınacağını ve tüm vatandaşların ülkenin geleceği için oy kullanması gerektiğini kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Şemsettin Emir Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title