Haberler

Genel Seçime Doğru

Eski Reyhanlı Sağlık Grup Başkanı Dr. Mustafa Hambolat, milletvekili genel seçimleri için AK Parti'den aday adayı başvurusunda bulundu.

Eski Reyhanlı Sağlık Grup Başkanı Dr. Mustafa Hambolat, milletvekili genel seçimleri için AK Parti'den aday adayı başvurusunda bulundu.

Hambolat, AK Parti İl Binası'nda düzenlediği basın toplantısında, Hatay'da uzun yıllar hekimlik hizmetinde bulunduğunu ve genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini belirtti.

Hatay için yeni görevlerde bulunmak ve Türkiye'ye hizmet etmek istediğini ifade eden Hambolat, "Türkiye'de sağlık alanında yapılan birçok yeniliklerin sürdürülebilmesi için AK Parti'nin iktidar olması gerekiyor. AK Parti'nin 13 yıllık iktidar döneminde yapılan yatırımlarla ülkemizde sağlık sorunları minimum düzeye indirilmiştir. Reyhanlı başta olmak üzere tüm Hatay'a ve ülkeye hizmet etmek için gece gündüz çalışacağım" dedi.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Atınç ise milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulunan Hambolat'a hayırlı olsun dileğini iletti.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Reyhanlı Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title