Haberler

Genel Seçime Doğru

CHP Havsa İlçe Başkanlığı'nca iktidar yürüyüşü düzenlendi.

CHP Havsa İlçe Başkanlığı'nca iktidar yürüyüşü düzenlendi.

Milli Egemenlik Parkı'nda toplanan partililer Fatih Caddesi'nden Cumhuriyet Mahallesi'ne oradan da ilçe merkezine kadar yürüdü.

CHP Edirne birinci sıra milletvekili adayı Okan Gaytancıoğlu, yürüyüşün ardından yaptığı konuşmada, CHP'nin seçimlere çok iyi hazırlandığını söyledi. Partililerin düzenlenen mitinglere coşkulu şekilde katıldığını belirten Gaytancıoğlu, "Açık hava toplantıları düzenledik. Seçimlere iki gün kala kendi ilçemde yine coşkulu bir kalabalık ile buluştuk. Vatandaşlarımız artık iktidarın gideceğine emin 13 yıldan beri ülkeyi ciddi anlamda yoksullaştırdı, borçlandırdı, geleceği umutsuz bir hale getirdi" şeklinde konuştu.

-CHP Edirne üçüncü sıra milletvekili Güneser

CHP Edirne üçüncü sıra milletvekili adayı Gürkan Güneser, seçim çalışmaları kapsamında kent merkezindeki esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Güneser, ziyaretlerinin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, halkın iktidarına çok kısa bir süre kaldığını söyledi.

CHP'nin iktidar olacağına inandıklarını ifade eden Güneser, "Biz uzun bir süredir sahada çalışmalarımız sürdürdük ve artık sonuna geldik. Tüm teşkilatımızla birlikte çalışıyoruz. Halkımızın teveccühü bizi sevindiriyor. Biz Edirne'de 3 milletvekilliğini de alacağız. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da başbakan olacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Gürkan Güneser Havsa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title