Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, "7 Haziranda yapılacak seçimler, çok önemli. Türkiye, önemli bir seçim yapacak" dedi.

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, "7 Haziranda yapılacak seçimler, çok önemli. Türkiye, önemli bir seçim yapacak" dedi.

Seçim kampanyası kapsamında Midyat'a gelen Miroğlu, ilçe merkezindeki ziyaretlerinin ardından, seçim çalışmaları kapsamında gittiği baba ocağı Gelinkaya'da (Keferhuvar) Mahallesinde coşkuyla karşılandı.

Miroğlu ve beraberindekiler, Türk bayrakları ve AK Parti bayraklarıyla eşliğinde "Gelinkaya, sizinle gurur duyuyor" sloganı ve zılgıtlarla karşılandı.

Miroğlu, önceki gün Adana'da hayatını kaybeden Şehmus Canbolat'ın ailesine ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

Gelinkaya eski Belediye Başkanı Mehmet Aksöz'ün, onurlarına verdiği yemeğe katılan Miroğlu, burada yaptığı açıklamada, yoğun bir seçim atmosferi geçirdiklerini belirtti.

7 Haziranda yapılacak olan genel seçimlerin çok önemli olduğunu dile getiren AK Parti Mardin Milletvekili adayı Miroğlu, şöyle konuştu:

"7 Haziranda yapılacak seçimler, çok önemli. Türkiye, önemli bir seçim yapacak. Bu seçimlerde Keferhuvar'dan büyük bir destek çıkacağından eminim. Bu, zaten Keferhuvar'ın siyasi rengi aslında. Keferhuvar başından beri demokrat çizgide olan bir köyümüz. Bu demokrat bir çizgide sürdürecek, değerli dostum Hacı Mehmet Aksöz'e de çok teşekkür ediyorum. O bizim için değerli bir politikacı. Keferhuvar'ın yetiştirdiği değerli politikacılardan biri yine de Sait Ağırman'ın kardeşimizin aynı şekilde bizim köyün yetiştirdiği politikacılardan biridir. Ama Keferhuvar'da politika, siyaset en çok yapılan şeydir. Bunu özellikle ifade etmek istiyorum. İnşallah bundan sonraki Keferhuvar'ın siyaseti hem Midyat'ta hem de Mardin'e çok güzel bir şekilde yansıyacaktır. Katılan davetlilere ve misafirlere çok teşekkür ediyorum."

Hacı Mehmet Aksöz ise, "Gelinkaya'da verdiğimiz yemeğe katılan herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum, teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretlerin ardından Miroğlu, baba ocağında yakınları ile hasret giderdi.

Gelinkaya'daki seçim çalışmalarına, 22. Dönem AK Parti Mardin Milletvekili Nihat Eri, AK Parti Mardin Milletvekili adayları Abdullah Erin, Mehmet Emin Deniz, AK Parti Mardin İl Başkanı Bahattin Uncu, AK Part Midyat İlçe Başkanı Melih Güneştan, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Orhan Miroğlu Ak Parti Türkiye Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title