Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Tayyar, organize sanayi bölgesindeki bir fabrikayı ziyaretinde, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye için çok önemli olduğunu belirtti.

Türkiye'nin ekonomik durumunu değerlendiren Tayyar, şöyle konuştu:

"AK Parti, 13 yıllık bir dönemde birçok başarıya imza attı. AK Parti hükümeti öncesi Türkiye'nin nasıl bir karanlık ülke olduğunu özellikle benimle yaşıt olanlar ve benden biraz küçük olanlar ve hele yaşlılar çok daha iyi bilir. 2002 yılında AK Parti iktidara geldiğinde Türkiye'nin ihracatı 3 milyar dolardı. Şimdi ise sadece Gaziantep 7 milyar dolar ihracat yapıyor. Bugün Gaziantep'te 6. organize sanayi bölgesi yapılıyor ve şu anda 120 bin civarında işçi çalışıyor."

Tayyar, Gaziantep'in en hızlı gelişen ve büyüyen illerden birisi olduğuna işaret etti.

Daha önce ülkenin koalisyonlarla yönetildiğini anlatan Tayyar, "AK Parti ile Türkiye'ye istikrar geldi. Bizden önce partiler bir birileriyle kavga ederdi, çatışırdı ve bu istikrarsızlık nedeniyle de iş yapmak mümkün değildi. Bizim iktidarlığımız süresince bu tür sıkıntıların gittiğini hepimiz görüyoruz. Bu istikrarın devam etmesi için hepinizden 7 Haziran'da yapılacak olan seçimler için yeniden desteğinize ve dualarınızı istiyoruz" diye konuştu.

Tayyar, öğle yemeğinde bir araya geldiği işçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Şamil Tayyar Gaziantep Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title