Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Mersin Milletvekili adayları Mustafa Gültak, Mehmet Taşkıran, Yılmaz Tezcan, Arif Yıldırım ve İbrahim Gül, Mersin'in Toroslar, Mezitli ve Tarsus ilçelerinin mahallelerinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

AK Parti Mersin Milletvekili adayları Mustafa Gültak, Mehmet Taşkıran, Yılmaz Tezcan, Arif Yıldırım ve İbrahim Gül, Mersin'in Toroslar, Mezitli ve Tarsus ilçelerinin mahallelerinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

AK Parti Mersin Milletvekili adayları Gültak ve Taşkıran, Mezitli ilçe teşkilatıyla birlikte Tol, Zeybekler, Kocayer, Sarılar, Tepeköy ve Fındıkpınarı mahallelerini ziyaret etti.

Gültak, Tepeköy'de mahalle sakinleriyle yaptığı sohbette, seçimlerden sonra da sorun ve talepleri dinlemek için sık sık mahalle ziyaretlerine devam edeceğini belirtti.

Vatandaşlardan, muhalefetin boş vaatlerine aldanmamalarını isteyen Gültak, şöyle devam etti:

"Bakın CHP ve MHP'nin 1. sıra adayı buralara geldi mi? Hayır. Gelemez. Çünkü onların kalplerinde millet sevdası yok. Onların tek düşündüğü şey milletin geleceğini karanlığa sürüklemek. Onların bu ülkeyi nasıl yönettiğini sizler çok iyi biliyorsunuz. Onlar ülkeyi milletin değil belli bir zümrenin yönetmesini istiyor. Eski Türkiye'yi ve eski vesayetçileri istiyorlar. Milletin iktidarı onların zoruna gidiyor. Şunu unutmayın sevgili kardeşlerim, AK Parti iktidardan inerse millet de iktidardan iner. Çünkü AK Parti milletin ta kendisidir. Muhalefet partilerinin geçmişini anlatmaya gerek yok. Dünyada kriz yokken bu memleketi batırdılar. Oysa AK Parti demek istikrar, huzur, barış, güven ve refah demektir. Gelin 7 Haziran'da bir kez daha bize destek versin ve ülkedeki istikrar ve huzur ortamı devam etsin."

Taşkıran da Türkiye ve Mersin'de hizmetlerin ve istikrarın devamı için AK Parti'ye ihtiyaç olduğunu kaydetti.

AK Parti Mersin Milletvekili adayları Yılmaz Tezcan ile Arif Yıldırım ise Toroslar İlçe Başkanı Onur Ünlü ve ilçe teşkilatıyla Evrenli, Çelebili ve Musalı mahallelerini ziyaret etti.

Son 13 yılda yapılanları yeni bir atılım dönemi ile taçlandırmak istediklerini ifade eden Yıldırım, "Ulaşmayı öngördüğümüz 2023 vizyonu, artık uzak bir vizyon olmaktan çıkmıştır. 2053 ve 2071 hedeflerimiz var. AK Parti olarak daha uzakları, daha yüksekleri hedefliyoruz. Oysa muhalefetin yaptığı tek şey boş ve kuru vaatler" ifadelerini kullandı.

AK Parti Mersin Milletvekili adayı İbrahim Gül de İlçe Başkanı Mehmet Yıldız ile Tarsus'un Gülek, Hacıhamzalı, Karadirlik, Damlama, Karakütük ve Çukurbağ mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinlerinden partisine destek istedi.

AK Parti iktidarıyla Türkiye'nin dünyada sözü geçen bir ülke haline geldiğini vurgulayan Gül, muhalefet partilerinin Türkiye'ye verebilecek bir şeyi olmadığı için boş ve kuru vaatlerle milleti kandırmaya çalıştığını savundu.

Kaynak: AA / Yerel

Arif Yıldırım İbrahim Gül Ak Parti Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title