Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "Milletimiz AK Parti iktidarına vermiş oldukları oylarla Yeni Türkiye'nin anahtarını da bu kutsal davada emanet etmiş olacaklar" dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "Milletimiz AK Parti iktidarına vermiş oldukları oylarla Yeni Türkiye'nin anahtarını da bu kutsal davada emanet etmiş olacaklar" dedi.

Özdağ, seçim çalışmaları kapsamında Salihli ilçesinde esnafı ziyaret ederek, Berat Kandili'ni kutladı.

Yaklaşan 7 Haziran seçimlerinin yeni Türkiye inşasının anahtarı olduğunu belirten Özdağ, yeni Türkiye'yi inşa etme yolunda AK Parti'nin bir taraftan şeytan taşladığını, bir taraftan da ibadet ettiğini kaydetti.

Seçimlerin önemli bir milat değeri de taşıdığına dikkati çeken Özdağ, "Milletimiz AK Parti iktidarına vermiş oldukları oylarla Yeni Türkiye'nin anahtarını da bu kutsal davada emanet etmiş olacaklar. Dolayısıyla bu seçimlerle ikinci yarıya başlamış olacağız" diye konuştu.

İlçe esnafının talep ve sorunlarını da dinleyen Özdağ, Salihli Eğitim Bir-Sen yönetimi ile istişare toplantısı yaptı.

Şehzadeler ilçesinde basın toplantısı

Özdağ, partisinin Şehzadeler ilçe başkanlığında düzenlediği basın toplantısında ise Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün tanıtım ve reklama büyük paralar ayırdığını ileri sürdü.

Vatandaşın reklam değil, hizmet istediğini ifade eden Özdağ, şunları söyledi:

"Büyükşehir olalı hala 15 ay oldu daha hala bir çok mahalleye gitmedi. Hizmet götürmediği gibi GEDİZ AŞ'nin elektrik direklerini işgal ediyor.  Manisa'nın her tarafına, her yerine GEDİZ AŞ'ye ait direkler olmak üzere kendi resimlerini koyarak, sanki Irak'ta, Yugoslavya'da, Arnavutluk'ta yaşıyormuşuz gibi bir hava oluşturmaya çalışıyor. Ben bu konuyu bir kaç defa gündeme getirmiştim. Belediye başkanları yaptıklarıyla övünür ve her tarafı kendi resimleriyle donatmaz."

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ise 7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala AK Partili adayların afişlerine çirkin saldırılar yapıldığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Açık açık belirtmek istiyorum BESOT AŞ'ye bağlı 45 RP 540 plakalı bir araçla AK Parti milletvekili adaylarımızın afişlerinin toplandığını ve bunun art niyetli bir şekilde yapıldığını gördük. Bizim adaylarımızın afişleri toplanırken MHP'li adayların afişlerinin aynı yol güzergahında durduğuna şahit olduk. Bu konuda BESOT A.Ş.'ye ve Büyükşehir Belediye Zabıta Müdürlüğüne sesleniyorum, yaptığınız yanlıştır."

Tonguç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 Haziran Perşembe günü Cumhuriyet Meydanı'nda toplu açılış törenine katılacağını hatırlatarak, Manisalıları törene davet etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Selçuk Özdağ Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title