Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "Bugün CHP'ye oy verenler bile, CHP'yi iktidara liyakatli görmüyor" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında, Zeytinburnu'nda yaşayan Nagihan Kılıçkaya'nın evini ziyaret eden Erdem, 7 Haziran'daki seçimlere değinerek, seçimlerin ülkeler için büyük öneme sahip olduğunu ve iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

AK Parti iktidarı süresince yapılan çalışmalardan bahseden Erdem, Ordu ve Hakkari Yüksekova'da havaalanları yapıldığını, Türkiye'nin kendi uçağını yapmaya başladığını, eğitim, sağlık ve ulaşım alanlarında yeni düzenlemeler ve değişikliklerin hayata geçirildiğini kaydetti.

Ekrem Erdem, AK Parti'nin her seçimde oyunu arttırdığına işaret ederek, "Bildiğiniz gibi AK Parti gerçekten iktidarda bulunduğu dönemde, güzel işler yaptı. Bakın 13 yılı bitirmek üzereyiz. 13 yılda ülkemize büyük hizmetler yaptık. Muhteşem eserler kazandırdık, kazandırmaya da devam ediyoruz. Bir taraftan seçim çalışmaları yapılırken, bir taraftan da ülkemiz çok büyük hizmetlerle karşı karşıya" diye konuştu.

Vatandaşın cebine giren paranın arttığını vurgulayan Erdem, şöyle devam etti:

"Asgari ücreti ve emekli maaşını konuşuyorlar. Konuşuyorlar da AK Parti'den önce kaç para alıyordu bir emekli? Asgari ücret 184 liraydı. Enflasyon yüzde 30'un üzerindeydi. 70-80 dolar yapar. Şimdi 950'ye çıkartmışız. Bunun teşekkürünü yapmıyor muhalefet. Muhalefetin aslında bu yönde konuşmaya hiç hakkı yok. 184 liraya mahkum etmişlerdi bu milleti."

"Bu millet vadedenlerden çok çekti"

Erdem, bu seçimde de AK Parti'nin kazanacağı yönünde yorumlar yapıldığını hatırlatarak, "Niye AK Parti'yi iktidara layık görüyorlar da MHP'yi ve CHP'yi görmüyorlar. Bugün CHP'ye oy verenler bile, CHP'yi iktidara liyakatli görmüyor. Kazanacağına inanmıyor. Bunların liderleri kendi taraftarına güven vermiyor, bırakın topluma güven vermeyi. Bu millet vadedenlerden çok çekti" değerlendirmesinde bulundu.

Gezi Parkı odaklı olayların 2. yılı olduğunu da anımsatan Erdem, "Taksim'den İstanbul'a kazandırılacak muhteşem bir eseri engellemek için sokaklara döküldüler. Bizim çılgın projelerimizden bir tanesiydi, Taksim projesi. Biz, Gezi alanıyla, Taksim Meydanı'nı birleştireceğiz. Trafiği de şehrin altına alacağız. Bu herkesin işi değil. Yürek ister böyle bir proje, para ve imkan ister. Ama karşı çıktılar" ifadelerini kullandı.

Erdem'in ziyaretine, AK Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı'nın kadın üyeleri ile Kılıçkaya'nın komşuları da katıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Zeytinburnu Ekrem Erdem Kılıçkaya Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title