Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, "Türkiye'de iddiası olan, hizmet sevdası olan tek hareket AK Parti" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, " Türkiye'de iddiası olan, hizmet sevdası olan tek hareket AK Parti" dedi.

Şentop, İstanbul 3. bölge milletvekili adayı Mustafa Afşin Yazıcıoğlu'yla Silivri'de esnafı ve çay bahçelerini dolaşarak vatandaşlara karanfil dağıttı. Ziyaret sırasında AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral da Şentop'a eşlik etti.

Mustafa Şentop, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seçimin son haftasına girildiğini belirterek, 2011'de birinci parti oldukları Silivri'de arayı açarak yine ilk sırada yer alacaklarını söyledi.

Bu seçimlere çok önem verdikleri için AK Parti olarak sahada çalıştıklarını anlatan Şentop, "Bakıyorum, Silivri dahil birçok yerde diğer partiler yok. CHP sadece araba gezdiriyor, kendileri ortada yoklar. CHP yok, MHP yok, bir tek HDP, o da kendi Kürt seçmeninin olduğu yerde varlık gösteriyor. Biz 8 Nisan'dan itibaren sahadayız. Niye? Çünkü bir iddiası olan, gönüllerinde bir hizmet sevdası olan siyasetçiler, siyasi partiler, teşkilatlar hareket edebilir" şeklinde konuştu.

Şentop, CHP'nin bir iddiası olmadığını savunarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kılıçdaroğlu diyor ki 'Bizim hedefimiz 2011 seçimlerinin altına düşmemek. Ne o? Yüzde 26. Yüzde 26 ile iktidar olunmaz ki. Muhalefet bile olunmaz. MHP'nin yok, HDP'nin yok. Türkiye'de iddiası olan, hizmet sevdası olan tek hareket AK Parti. Milletimizin teveccühü bugüne kadar 10 seçimdir devam etti. İnşallah bu seçimlerde de devam edecek. Biz tabii ki yeni anayasayı yapacak çoğunluğu istiyoruz. Onun için bu seçimlerde daha çok çalışıyoruz."

Kaynak: AA / Politika

Mustafa Şentop Ak Parti Silivri Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title