Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Muğla milletvekili adayı Hasan Özyer, "Siyasette rekabet gelişmeyi ve hizmeti getirir. Ancak biz muhalefette vizyon göremiyoruz" dedi.

AK Parti Muğla milletvekili adayı Hasan Özyer, "Siyasette rekabet gelişmeyi ve hizmeti getirir. Ancak biz muhalefette vizyon göremiyoruz" dedi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Menteşe Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda AK Parti Muğla milletvekili adayları Hasan Özyer, Elvan Göçer ve Yelda Gökcan ile İl Başkanı İhsan Küreci ve Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal basın mensupları ile bir araya geldi.

Toplantının açılışında konuşan Küreci, partilerinin Muğla'daki yatırımlarından bahsederek Ege Gelişim Projesi (EGEGEP) ile bölgenin içme suyu temini, dere ıslahı, ağaçlandırma, hidroelektrik enerji üretimi, havza planlama ve tabiat turizmi alanında yapılan çalışmaları anlattı.

Küreci, hükümetleri tarafından 13 yılda Muğla'ya 9,3 milyarlık yatırım yapıldığını dile getirdi.

Milletvekili adayı Yelda Gökcan ise ikinci sıra adayı Hasan Kökten'in kaza geçirmesinin ardından diğer adaylarla gece gündüz demeden çalışmaya devam ettiklerini, omuzlarına daha ağır bir yük bindiğini kaydetti.

"Deniz altından tren yürütüyoruz"

Milletvekili adayı Elvan Göçer, Muğla'ya artık kadın eli değmesinin zamanının geldiğini belirterek, "Partimizin adaylarının tamamı Muğla'da doğmuş, mezarları Muğla'da olacak insanlar. Muğla'nın kaderi ile bu dönem kimse oynamasın. Sosyal medyada benim Muğlalı olmadığımı yaymaya çalışanlar varmış. Onlarla karşı karşıya gelirsek kendilerine nasıl goca molalı olduğumu söylerim. Biz CHP'liler gibi saman altından su yürütmeyiz, biz deniz altında tren yürütüyoruz" dedi.

Diğer partilerin Muğla'da yapamadığını bu dönem AK Parti'nin gerçekleştirdiğini dile getiren Göçer, parti olarak, bu dönem Muğla'dan en az bir kadın milletvekilini Meclis'e göndermek istediklerini, bunun için destek istediklerini söyledi.

"Muhalefette vizyon göremiyoruz"

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Hasan Özyer, basının demokrasinin olmazsa olmazlarından olduğunu anlatarak, kamuoyunun doğru bilgiye ulaşmasında basın mensuplarına önemli görevler düştüğünü ifade etti.

Siyasetin amacının hizmet etmek olduğuna işaret eden Özyer, "Siyasette rekabet gelişmeyi ve hizmeti getirir. Ancak biz muhalefette vizyon göremiyoruz. Ortaya güven koyan, toplumun güvenini kazanan siyasi partiler iktidarlarını rahat yürütürler" diye konuştu.

İdealinin Türkiye'yi evrensel değerlerle buluşturmak olduğunu vurgulayan Özyer, şöyle konuştu:

"Amacımız kimsenin farklılaştırılmadığı geleceğe güvenle bakan bir toplum oluşturmak. Mesele parti veya oy değil. Kim toplumun güvenini kazanıyorsa sandıktan da o çıkacaktır. Biz vatandaşa yapamayacağımız sözleri vermiyoruz. Türkiye, siyaseti toplumun güvenini kazanarak yapmak zorunda. Artık Türkiye'nin koalisyonlarla kaybedecek zamanı yok. Tek parti iktidarıyla yoluna devam etmesi gerek. Ben de siyaseti hizmet etme aracı olarak görüyorum. Muğla'nın da güçlü bir siyasi liderliğe ihtiyacı var. Hiçbir zaman parti ayrımı yapmadım ve neye inandıysam onu söyledim. Bizim amacımız hizmet etmek ve ülkemizin kalkınması için çalışmak."

Konuşmasında "Muğla gelişecek mi, gelişmeyecek mi buna karar verilmeli" diyen Özyer, "Muğla'yı elbette koruyalım. Muğla'yı korurken gelişmeyi de sağlamamız gerekmekte. Siyaseten her şeye karşı olmamalıyız. İmar planlarını genişletmeliyiz. Bakın Bayır gelişiyor, kime zararı var? Muğla halen turizm potansiyelinin onda birini kullanıyor. Muğla turizm ve tarımın merkezlerinden biri olmanın yanında Akdeniz'de de ticaretinde merkezi olabilir. Turizm merkezlerinde tüketilen ürünlerin işlenebileceği hafif ihtisas bölgeleri oluşturulabilir" dedi.

Fethiye'nin il olması

Özyer Fethiye'nin il olması ile ilgili bir soruya şu cevabı verdi:

" Fethiye'nin ili olmasını tabi ki isterim. Eğer bir gün il kararnamesi gündeme gelirse o kararnamenin içinde öncelikle Fethiye yer alacaktır. Fethiye'nin il olmasının kimseye zararı olmaz. Muğla'da, Fethiye'de iki komşu il olarak daha hızlı gelişmeye devam eder."

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Özyer Ak Parti Fethiye Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title