Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Edirne birinci sıra milletvekili adayı Şemsettin Emir, seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Edirne birinci sıra milletvekili adayı Şemsettin Emir, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Emir, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların çocuklarının geleceği için oy vermesi gerektiğini belirtti.

Edirnelilerin bu seçimde hür iradesiyle oy vereceğini aktaran Emir, "Hey Edirne hür iradenle git oy ver. Sana kuru sıkı vaatlerle gelenlere oy verme, elinin tersiyle it. Hizmete oy ver. Kendinize, geleceğinize, çocuklarınızın geleceğine oy ver" ifadelerini kullandı.

Edirnelilerin seçimlerde AK Parti'ye destek vereceğini belirten Emir, şunları kaydetti:

"Bu seçimde AK Parti çıkartacağı iki milletvekiliyle Ankara'da temsil edilecektir. Bu şekilde hizmet Edirne'ye daha fazla yağacaktır. Bir elin nesi var iki elin sesi var diyorum. Bir vekil bir sorunu çözmek için çalışırken, diğer vekilimiz de başka bir sorunu çözmek için çaba harcayacaktır. Edirneliler birlikte hareket etmelidir. Kente yapılacak tüm hizmetleri Edirnelilerle yapacağız. Ben yaptım oldu anlayışını yanlış bir anlayıştır. Edirne Belediyesi'nde yıllardır ben yaptım oldu anlayışı hakim. Artık biz yaptık diyeceğiz. Edirne'deki tüm STK'larla bir araya gelerek, biz yapacağız. Edirne için hizmeti hep birlikte biz getireceğiz. Ben birlikte üretmenin, beraber yaşamanın gayreti içinde olacağım."

-"Kimse mahalle baskısı yapmasın"

Emir, vatandaşların ideolojik düşünceyle geleceğini karartmaması gerektiğini de bildirdi.

AK Parti teşkilatlarının seçim çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Emir, şunları aktardı:

"AK Parti'ye oy vermekle kimse bir yerden bir yere gitmez. Herkese, 'Arabistan'a döneceğiz' dediler. 'Herkesin başı kapanacak' dediler. 13 yıldır ne oldu hiçbir şey. Kendi menfaatiniz için kavga ettiniz tabana yaydınız. Benim meyhanede içki içen hemşehrimle de sorunum yok. Benim başı açık, komşum da var, akrabamda. Kimseyle bir sorunumuz yok. Bu oyunlara gelmeyelim. Bunların oluşturduğu mahalle baskısına boyun eğmeyelim. Kimse Atatürk üzerinden siyaset yapmasın. Kimse din üzerinde de siyaset yapmasın. Hizmet için siyaset yapsın. Onlar ne kadar Atatürkçüyse, ne kadar laikse bende o kadar Atatürkçü ve laikim. Kimse mahalle baskısı yapmasın."

Edirne'nin bu seçimlerde ortak akılla hareket edeceğini belirten Emir, "Edirne en iyisini yapacak, AK Parti'ye 2 milletvekiliyle temsil etme şansı verecek. Bu memlekette herkes hür iradesiyle yaşıyor ve yaşayacak" şeklinde konuştu.

Emir, seçim çalışmaları kapsamında, Uzunköprü, Çavuşlu, Harmanlı, Maksutlu ve Karapınar köylerini ziyaret etti.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Şemsettin Emir Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title