Haberler

Genel Seçime Doğru

Hadim'de oluşturulan "Hadim Başbakan'a Destek Platformu" toplantısında Başbakan Ahmet Davutoğlu'na sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri destek verdi.

Hadim'de oluşturulan "Hadim Başbakan'a Destek Platformu" toplantısında Başbakan Ahmet Davutoğlu'na sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri destek verdi.

Hadim Belediye Oteli'nde düzenlenen, "Hadim Başbakana Destek Platformu" bildirisinin altına imza atan katılımcılar, hemşehrileri Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yanında ve destekçisi olduklarını belirttiler.

Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, yaptıkları destek çağrısına olumlu cevap veren ilçenin oda ve dernek başkanları, değişik sivil toplum kuruluşlarına mensup başkanlar, mahalle muhtarları ve ilçenin kanaat önderlerine verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.

Hadim Başbakana Destek Platformu'nun bir araya gelerek Davutoğlu'na destek vermesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Hadimioğlu, şunları kaydetti:

"Dışişleri Bakanı iken 16, Başbakan iken 1 defa ilçemize gelen birinden, aile dostumuz, evladımız diyerek bağrımıza bastığımız birinden bahsediyoruz. İlçemize gelince bizleri ismen tanıyan, ismimizle hitap eden bir Başbakanımız var. Bir örnek vermek istiyorum. Babam 24 Mayıs 2013'te vefat ettiğinde ilk arayan kişi dönemin Dışişleri Bakanı şimdiki Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu olmuştur. Bu da demektir ki; bu derece ilçemize ve insanlarına duyarlı bir Başbakana sahibiz. Bu duyarlılığı karşılıksız bırakmayacağız. Bunun insani boyutu ve islami boyutu var ve karşılığını da vereceğiz. Herkes fikrini, görüşünü bir kenara bırakarak bu seçimde tam destek vermeli."

Toplantıya, ilçede faaliyet gösteren oda, vakıf ve dernek başkanlarının yer aldığı sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları, kanaat önderleri ve farklı siyasi görüşlerde 42 temsilci katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Hadimioğlu Ahmet Davutoğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title