Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mustafa Köse, seçim çalışmalarını Kumluca'da sürdürdü.

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mustafa Köse, seçim çalışmalarını Kumluca'da sürdürdü.

Köse, seçim çalışmaları kapsamında Kumluca ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan yıl sonu sergisini gezerek, kursiyerlerle görüştü. Köse'ye burada, üzerinde kendi fotoğrafının bulunduğu nakış işlemeli tablo hediye edildi.

Köse daha sonra, Kumluca Ticaret Borsası, Kumluca Ticaret Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Esnaf Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.

Ziyarette oda yönetimlerinin isteklerini dinleyen Köse, AK Parti'nin küçük esnaf başta olmak üzere, birçok alanda destek sağladığını ve iyileştirmeler yaptığını söyledi.

Küçük ve orta ölçekli işletmeler ile esnafa hizmetlerini daha iyi sürdürebilmeleri için çalışmaların devam edeceğini vurgulayan Köse, şöyle konuştu:

"Türkiyemizin 13 yıldan öncesini hepimiz biliyoruz. Kredi için IMF'nin kapısında beklediğimizi, esnafın yazarkasa fırlatmasını hiçbirimiz unutmadık. AK Parti iktidarıyla esnafımıza yönelik birçok yenilik, iyileştirme ve desteklemeler sağladık. Bugün geldiğimiz noktada ülkemizde büyük bir istikrar var. İnşallah halkımızın, sizlerin de desteğiyle 7 Haziran'dan sonra bu istikrarımız devam edecek."

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Köse Ak Parti Antalya Kumluca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title