Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti İzmir milletvekili adayları Nesrin Ulema ve Kerem Ali Sürekli, seçim çalışmalarını sürdürdü.

AK Parti İzmir milletvekili adayları Nesrin Ulema ve Kerem Ali Sürekli, seçim çalışmalarını sürdürdü.

AK Parti İzmir Milletvekili ve adayı Ulema, Bornova'da düzenlenen 1. Balkan Gençlik Şöleni'ne katıldı.

Şölende yaptığı konuşmada, Evlad-ı Fatihan'ı hiçbir zaman unutmadıklarını, Balkanlarda yaşayan soydaşlarla aynı ata yurdun evlatları olduklarını ifade eden Ulema, şöyle konuştu:

"Balkanları unutmayacağız, unutturmayacağız. AK Parti hükumeti olarak orada bu kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız. Bugün Türkiye Cumhuriyeti devleti, kendi ayakları üzerinde duran, kendi ülkesi ve vatandaşlarına hizmet etmek ve demokrasi mücadelesini vermekle yetinmemiş, uzak yakın  bütün bu coğrafyada gönlü bizimle olan Balkanlar'daki, Kafkaslar'daki ve Ortadoğu'daki kardeşlerimizle beraber tekrar geçmiş ruhunu hatırlatmıştır. Bu ruhu yaşatmak ve daha da güçlendirmek için önüne 2023, 2053, 2071 hedeflerini koymuştur. Bosna'dan gelen kardeşlerimize şunu söylemek istiyorum. Her zaman burada kardeşleriniz var. Srebrenitsa'da yaşamış olduğunuz soykırımı, zulmü her zaman sahiplenecek ve bunu bütün dünyaya haykıracağız. Türkiye Cumhuriyeti devleti sizlerin yanındadır."

"Engelli vatandaşlar topluma kazandırılacak"

AK Parti İzmir milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli de seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

Hükumetin, yeni dönemde engelli vatandaşların hayat kalitesini artırmaya yönelik olarak, evde bakım hizmeti için 4,5 milyar lira bütçe ayırdığını kaydeden Sürekli, "Engelli vatandaşları topluma kazandırmak için harika projelerimiz var" dedi.

Sürekli, bu noktada engellilerin istihdamına özel önem verdiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"2002 yılı itibarıyla engelli kontenjanında memur olarak çalışan engelli sayısı 5 bin 777 iken bu rakam 2014 Haziran itibarıyla 34 bin 88'e ulaşmıştır. Allah'ın izniyle bu sayı daha da artacak ve engelli olan her birey, sosyal yaşantısını sürdürmeye devam edecektir."

Kaynak: AA / Yerel

Kerem Ali Sürekli Nesrin Ulema Ak Parti İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title