Haberler

Genel Seçime Doğru

"Milli İttifak"ın İzmir milletvekili adayları Bayram Sakartepe, Cenk Kılıç, Vedat Kolukısa, Ali Koyugölge, Menderes Bozkurt, Orhan Yıldırım ve Sedat Fidan, seçim çalışmaları kapsamında Çiğli'de Saadet Partisi İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

"Milli İttifak"ın İzmir milletvekili adayları Bayram Sakartepe, Cenk Kılıç, Vedat Kolukısa, Ali Koyugölge, Menderes Bozkurt, Orhan Yıldırım ve Sedat Fidan, seçim çalışmaları kapsamında Çiğli'de Saadet Partisi İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Burada yaptığı konuşmada kamuoyu araştırma sonuçlarını değerlendiren Sakartepe, çeşitli anket firmalarının yayınladığı sonuçların gerçeği yansıtmadığını savundu.

En güvenilir anketin seçim olduğunu hatırlatan Sakartepe, anket firmalarının parayı verenin düdüğünü çaldığına dikkat çekti. Saadet Partisi'nin oyunun yüzde 11,5 olduğunu dile getirdi.

Adaylar daha sonra Maltepe Caddesi ve Anadolu Caddesi'nde sevgi yürüyüşü yaparak vatandaşları selamladı.

-Ahmet Gürhan: "Eğer doğru nereden geliyorsa ona katılacağız"

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve "Milli İttifak" İzmir milletvekili adayı Ahmet Gürhan, Ege Bölgesi, Doğu Anadolu Güçbirliği Derneği'nin düzenlediği etkinliğe katıldı.

Başı açık ya da kapalısıyla bin yıldır Türk, Kürt, Laz ve Çerkeziyle herkesin bu topraklarda yaşadığını dile getiren Gürhan, bundan sonra da ay yıldızlı bayrağın altında birlik beraberlik içinde hayatlarını sürdüreceğini vurguladı.

Türkiye'de demokrasi anlayışının 4 yılda bir yapılan genel seçimlerle hatırlandığını belirten Gürhan, demokrasinin altını doldurmak hak, hukuk ve adaletten geçtiğine işaret etti.

Gürhan, "Bu katkıları sivil toplum örgütleri, basın kuruluşları, yasama ve yürütme ile sağlamak zorundayız. Ülkemizdeki demokrasinin yetmez olduğunu görüyoruz. Bundan sonra yapılacak seçimlerde çıkaracağımız hükümetle demokrasiyi oturtacağız" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Kolukısa İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title