Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Konya Milletvekili adayı Mehmet Babaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Beyşehir ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Konya Milletvekili adayı Mehmet Babaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Beyşehir ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Kendisine eşlik eden partililerle birlikte av tüfeği üretim merkezlerinden Beyşehir'e bağlı Üzümlü Mahallesi'ni ziyaret eden Babaoğlu, burada pazar yerinde esnaf ile bir araya geldi, daha sonra yerleşim merkezinde faaliyet gösteren silah fabrikalarını gezdi.

Burada av tüfeği üreticileri ile görüşerek istişare eden Babaoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'ye örnek bir kalkınma hamlesi gerçekleştiren Üzümlü'de mahalle sakini hemşehrileriyle bir araya geldiğini söyledi.

Mahallede muhteşem bir buluşma gerçekleştirdiklerini anlatan Babaoğlu, şunları kaydetti:

"Üzümlü'nün tüm Türkiye'ye örnek bir kalkınma hikayesi var. 1960'lı yıllarda el tezgahlarında av tüfeği imalatıyla başlayan bu kalkınma hikayesi, 2002'den sonra iktisadi bir dönüşüme evrilmiş. Günümüzde fabrikasyon ve her çeşit av tüfeği imal eden Üzümlü, ülkemizin savunma sanayisine katkı sağlayacak her türlü bilgi ve birikime sahip maşallah. Ziyaret ettiğimiz fabrikalarda işçilerimiz harıl harıl çalışıyor ve üretiyor. AK Partimizin icraatlarından memnun olduklarını söyleyen Üzümlülü hemşehrilerm istikrarın sürmesi yolunda ve Toroslar'ın evladı başbakanımıza destek vereceklerini ifade ettiler. 7 Haziran'ı bekleyen Üzümlülü hemşehrilerimin yakın ilgisine teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Babaoğlu Ak Parti Beyşehir Üzümlü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title