Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Karabük Milletvekili ve adayı Osman Kahveci, "Benim derdim Karabükümüze bir çivi daha fazla çaktırmak" dedi.

AK Parti Karabük Milletvekili ve adayı Osman Kahveci, "Benim derdim Karabükümüze bir çivi daha fazla çaktırmak" dedi.

Kahveci, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çukurca köyünde geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan köprünün açılışının yapıldığını hatırlatarak, köprü inşaatının tamamlanmasında büyük emeği olduğunu belirtti.

Köy sakinlerinin, köprünün adını "Osman Bey Köprüsü" olmasını istediklerini ifade eden Kahveci, şöyle konuştu:

"Önemli olan hizmetin gerçekleştirilmesi ve faydalı bir çalışmaya imza atılması. Köprüyle ilgili talep bize geldi. Devletin gerekli kurumlarıyla irtibat sağladık. Köprünün yapımı için arsasını bağışlayan ve köprünün tamamlandığını göremeyen Sadık Çetin'in isim yakışır.  Bizler gelip geçiciyiz. Bizim için en önemli armağan, vatandaşımızın bizden istediklerini gerçekleştirmek ve onların hayır dualarını alabilmek. Vatandaşımızın gönlüne girebiliyorsam, onların gönüllerinde hoş seda bırakabiliyorsak ne mutlu bana. Onun için bu köprüye benim adım verilmiş, verilmemiş çok önemli değil. En büyük fedakarlığı arsa sahibi rahmetli Sadık Bey yaptı. Bu sebeple bu köprünün adı "Sadık Amca Köprüsü" olsun. Benim derdim Karabük'ümüze bir çivi daha fazla çaktırmak. Bundan yıllar sonra da güzel hizmetlerle anılmak. Köyümüze hayırlı olsun."

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Çukurca Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title