Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Malatya milletvekili adayları, genel seçim çalışmaları kapsamına çeşitli temaslarda bulundu.

AK Parti Malatya milletvekili adayları, genel seçim çalışmaları kapsamına çeşitli temaslarda bulundu.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili adayı Öznur Çalık, Malatya Emlak Komisyoncuları Esnaf Odası ile Kahramanmaraş ve İlçeleri Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

İlk olarak Malatya Emlak Komisyoncuları Esnaf Odası'na giden Çalık, inşaat sektörünün dünyada bir marka haline geldiğini belirtti.

Çalık, ardından Kahramanmaraş ve İlçeleri Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek, dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Şahin, Battalgazi'yi ziyaret etti

AK Parti Malatya milletvekili adayı Mustafa Şahin, Battalgazi ilçesinde Nuriye ve Küçük Mustafa Paşa mahallelerini ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, kendilerinden önce sahalara inen muhalefet partilerinin sanki AK Parti iktidardan düşecekmiş gibi heveslendiklerini ve havalara girmeye başladıklarını belirterek, "Ama bunların hepsi birden bir araya geliyor, yine bir AK Parti etmiyor" ifadesini kullandı.

Partilerinin her zaman milletin yanında durduğunu belirten Şahin, şunları kaydetti:

"Taşlar yerli yerine oturmaya başladı ve siz mevcut yerinizden daha da yükseklere doğru çıkışa geçtiniz. Onlar ise daha aşağılara inmeye başladılar. Bunu biz değil, vatandaş söylüyor, meydanlar söylüyor, anketler söylüyor. Bunlar bizden önce de hasret çekiyorlardı, 10 seçimdir de hasret kaldılar. Çünkü necip milletimiz bunlara hiçbir zaman için yeşil ışık yakmadı. Niye yakmadılar? Çünkü bunların renkleri kızıl. Alın birini diğerine çarpın."

Tüfenkci, Pütürge'de vatandaşlarla görüştü.

Pütürge ilçesi Nohutlu Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Malatya milletvekili adayı Büleint Tüfenkci, halkın 7 Haziran'da istikrardan yana kararını vereceğini belirterek, bu ülkenin koalisyonlardan ve istikrarsızlıktan çok çektiğini söyledi.

Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin idama mahkum edilmesine de değinen Tüfenkci, "Cumhurbaşkanı Mursi ve arkadaşlarına idam cezası verilmesi kardeş ülke Mısır'ın geleceğini karartacaktır. Başbakanımızın söylediği gibi modern firavunlar tarihin çöplüğüne atılacaklar. Sisi, şunu asla unutmasın, Türkiye bu karara sessiz kalmayacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Kahramanmaraş Öznur Çalık Ak Parti Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title