Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Yozgat milletvekili adayı Ertuğrul Soysal, genel seçim çalışmaları kapsamında Sorgun ilçesinde köyleri gezerek, vatandaşlarla görüştü.

AK Parti Yozgat milletvekili adayı Ertuğrul Soysal, genel seçim çalışmaları kapsamında Sorgun ilçesinde köyleri gezerek, vatandaşlarla görüştü.

Soysal, beraberinde İl Genel Meclisi üyeleriyle Sorgun'da İsafakılı, Ayrıdam, Babalı, Küçük Taşlık, Büyük Taşlık, Aşağı Karakaya, Dişli, Taşpınar ve Ağcın köylerini ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Soysal, talep ve sorunlarını dinledi, destek istedi.

Ziyaretlerin ardından AA muhabirine açıklama yapan Soysal, AK Parti iktidarı döneminde köylerin hizmetle tanıştığını ifade ederek, bir çok köye kilit parke yapıldığını ve köylerin çamurdan kurtarıldığını söyledi.

Köylerinin bir çoğunun kanalizasyon ve su gibi sorunlarının kökten çözüldüğünü belirten Soysal, "Vatandaşlarımız yapılan bu hizmetlerin önemini çok iyi biliyorlar. Gittiğimiz yerlerde, yaptığımız ziyaretlerde bunu daha iyi görebiliyoruz. Bize gösterilen bu teveccühün sandığa da yansıyacağından eminim. AK Parti olarak 2011 yılında aldığımız  yüzde 66 oy oranının daha da üzerine çıkacağımıza eminim" dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Ertuğrul Soysal Ak Parti Sorgun Yozgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title