Haberler

Genel Seçime Doğru

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan, "Başbakanım bana sadece Karaman'ın vekilliğini değil Mersin, Karaman ve Antalya'nın da vekilliğini verdi.

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan, "Başbakanım bana sadece Karaman'ın vekilliğini değil Mersin, Karaman ve Antalya'nın da vekilliğini verdi. Artık Akdenizle Torosları birlikte kucaklayacağız" dedi.

Elvan, bazı etkinliklere katılmak için geldiği Mersin'de, Erdemli ilçesini ziyaret ederek AK Parti Erdemli İlçe Başkanlığı balkonundan vatandaşlara seslendi.

Kendisinin de Yörük çocuğu olduğunu belirten Elvan, "Başbakanım bana sadece Karaman'ın vekilliğini değil Mersin, Karaman ve Antalya'nın da vekilliğini verdi. Artık Akdenizle Torosları birlikte kucaklayacağız" diye konuştu.

Karaman Ayrancı'dan Erdemli ilçesine inen yolun da standardının yükseltilmesi konusunda 30 Mart yerel seçimlerinde söz verdiğini anımsatan Elvan, şöyle konuştu:

"Ayrancı Erdemli yolunun projesini yapıp ihalesine çıkacağız demiştik. Biz projesini aşağı yukarı bir iki ay önce bitirdik. İhale hazırlıklarına başladık. İhaleyi yaptık, kazmayı da seçimden sonra vuruyoruz. Çeşmeli'den Taşucu'na kadar otoyol yapıyoruz. Proje çalışmalarımızı bitirdik. Bundan sonraki sürecimiz artık ihale hazırlıklarına başlamak. 2016 yılında yine Çeşmeli-Taşucu Otoyolu için birlikte kazmayı vuracağız."

Konuşmanın ardından Elvan, telekonferans sistemiyle Anamur ilçesine bağlanarak, Anamur-Kaledran arasındaki bin 300 metre uzunluğundaki 2 tünelin açılışını yaptı.

Kaynak: AA / Yerel

Antalya Karaman Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title