Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Malatya milletvekili adayları, genel seçim çalışmaları kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Malatya milletvekili adayları, genel seçim çalışmaları kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulundu.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili adayı Öznur Çalık, Yeşilyurt Ziraat Odası tarafından verilen istişare toplantısına katıldı.

Çalık, burada yaptığı konuşmada, Beylerderesi Viyadüğü'nün altına gölet yapılacağını belirtti. Bununla ilgili gerekli görüşmeleri ve çalışmaları yaptıklarını aktaran Çalık, "Araziyi de bozmadan, ağaçlarımızla ilgili işlemlerimizi de yaparak, orada bir gölet yapalım, Beylerderesi'ni Malatya'nın boğaz köprüsü yapalım istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Taha Özhan, Kale'yi ziyaret etti

AK Parti Malatya milletvekili adayı Taha Özhan da seçim çalışmaları kapsamında Akpınar Mahallesi esnafını ve Kale ilçesini ziyaret etti.

Esnafla bir araya gelen ve genel seçim için destek isteyen Özhan, mahalledeki vatandaşlarla da sohbet etti.

Buradan Kale ilçesine geçen Özhan, Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) programına katıldı.

Kale'nin son seçimde yüzde 92'den fazla oy vererek, Türkiye genelinde üçüncü olduğunu hatırlatan Özhan, Kale'nin, AK Parti'nin, Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında olduğunu ispatlamış bir ilçe olduğunu aktardı.

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Özhan, şunları kaydetti:

"Büyük resmi görelim. En azından bu kadar kinle bize düşmanlık yapanların gördüğü kadar büyük resmi görelim. Hala peşini bırakmadılar. Mısır'da ilk kez seçilmiş birisi Cumhurbaşkanı oldu. Hatta ilk kez bir Mısırlı Cumhurbaşkanı oldu. 5 bine yakın kardeşimizi sokağın ortasında gündüz vakti silahlarla tarayarak öldürdüler. Ardından seçilmiş Mursi hükümetini devirdiler. Bize de habire ders vermeye çalışıyorlar. 'Sonunuz böyle olacak' diyorlar. Bunlardan bir tanesi de sosyal medyada, 'Tayyip Erdoğan git de kurtar' diyor. İdam kararı çıktı ya. Bunların bakışı bu. Dolayısıyla bizler de heyecanımızı, dinamizmimizi, bunlara dair duyduğumuz düşünceleri zerre unutmadan, sürekli gözden geçirerek hassasiyetlerimizi sağlam tutacağız."

Mustafa Şahin, Hekimhan'da bazı mahalleleri gezdi

AK Parti Malatya milletvekili ve milletvekili adayı Mustafa Şahin de genel seçim çalışmaları kapsamında Hekimhan ilçesine bağlı Molla İbrahim, Kavacık, Yağca, Haydaroğlu, Işıklı ve Dumlu mahallerini ziyaret etti.

Dumlu Mahallesi'nde konuşan Şahin, AK Parti'ye oy verdiler diye Hekimhan'daki bazı mahallelere CHP'li belediye tarafından hizmet götürülmediğini iddia etti.

Malatya'da 13 belediye ve Büyükşehir Belediyesi olduğunu ve Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin hiç oy alamadığı yerlere dahi aynı hizmeti yaptığını belirten Şahin, "Bizler özellikle az oyun çıktığı yere daha çok hizmet götürmeye dikkat ediyoruz" ifadesini kullandı.

Bülent Tüfenkci, Özalper Mahallesi'ni ziyaret etti

AK Parti Malatya milletvekili adayları Bülent Tüfenkci ve Mustafa Şahin, Özalper Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Tüfenkci, burada yaptığı konuşmada, gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydetti.

Birilerinin koalisyonu hedeflediğini belirten Tüfenkci, "CHP'si de MHP'si de HDP'si de biliyorki tek başlarına iktidar olamayacaklar. Biz koalisyonlardan çok çektik. Rabbim bir daha o günlere döndürmesin. Hepimiz oyumuza sahip çıkmalıyız ve Türkiye'yi yeni bir maceraya sürüklememeliyiz" dedi.

Bayram Taşkın, Fahri Kayahan'da esnafla buluştu

AK Parti Malatya milletvekili adayı Bayram Taşkın, Fahri Kayahan'da esnaf ziyaretinde bulundu.

Esnaflardan 7 Haziran için dua ve desteklerini isteyen Taşkın, "Vatandaşlarımızı hak ettiği yeni Anayasa ile buluşturacağız. Terör belasından da toplumumuzu kurtarıp birlik, beraberlik içerisinde, kardeşçe yaşayacağız. Hükümetimizin bu konuda kararlılığı tamdır. Halkımızdan alacağımız büyük destekle hem barış sürecini nihayete erdireceğiz hem de yeni anayasayı yapacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Bülent Tüfenkci Taha Özhan Ak Parti Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title