Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti İzmir milletvekili adayları Hüseyin Kocabıyık ve Talip Uzun, Konyalılar Dernekleri Birliği Federasyonu'nu ziyaret etti.

AK Parti İzmir milletvekili adayları Hüseyin Kocabıyık ve Talip Uzun, Konyalılar Dernekleri Birliği Federasyonu'nu ziyaret etti.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Kocabıyık ve Uzun federasyon üyelerinin sorunlarını ve görüşlerini dinledi.

Konyalı olmanın akıllı bir milletvekili için büyük bir imtiyaz olduğunu ve hemşehrilerinin kendisine çok destek olduğunu belirten Hüseyin Kocabıyık, "Konyalılar olarak İzmir için, Türkiye için neler yapabiliriz, bunları tartışacağız. Yol gösterdiğiniz takdirde ödevimi yapmaya hazırım" dedi.

Şehirlerin büyüdükçe insanları yuttuğunu söyleyen Kocabıyık, "Konyalılar da coğrafi bağlarını koparmayarak değerlerine sahip çıkıyor" diye konuştu.

"Kocaoğlu yetkilerini bilmiyor"

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Cemil Şeboy ise yaptığı yazılı açıklamada, Tahtalı Barajı havzasının daraltılmasına ve imar planlarının hazırlanmasına karşı çıkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun görevini ve yetkilerini bilmediğini savundu.

Menderes, Buca, Kaynaklar ve Gaziemir'de yaşayan 100 bin kişiyi etkileyen Tahtalı Barajı havzasının daraltması gerektiğini belirten ve bölgede İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından imar planlarının hazırlanmamasını eleştiren Şeboy, "Baraj havzasını Aziz Kocaoğlu'ndan başka kimse imara açamaz. Ben koruma havzasında tedbir alınmasını, arıtma tesislerinin yapılmasını, kaçak yapılaşmanın önüne geçilmesini istiyorum. Sayın Başkan ısrarla imar planlarını hazırlamadığı için kaçak yapılaşmanın havzayı kirlettiğini söylüyorum. Ama Aziz Bey anlayamıyor" ifadelerini kullandı.

Arıtma tesisi yapılmadığı için foseptik ve kaçak yapı atıklarının baraja aktığını kaydeden Şeboy, baraj koruma havzasının İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başıboş bırakıldığını ifade etti.

"Herkese hizmet veriyoruz"

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli ise Aliağa ilçesini ziyaret etti.

Esnaf ziyareti sırasında genel seçime çok az zaman kaldığını kaydeden Sürekli, "Takdir sizlerin, milletimizindir.  AK Parti olarak oy veren, vermeyen herkese hizmet ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Siyasetin ahlakı bunu gerektirir. Şöyle biraz geçmişe bakarsak gerek çıkardığımız kanunlara gerek yeni projelere kim karşı çıktı, itiraz ettiyse en çok yararlananlar yine hayır diyenler oldu. Bizim amacımız kaos yaratmak değil, herkesin hakkını ve hukukunu korumak, savunmaktır" dedi.

Türk insanının kendi özgü geleneklere sahip olduğunu söyleyen Sürekli, şöyle konuştu:

"Vatandaşımız nasıl ki seçme özgürlüğünü sandık başında kullanabiliyorsa yine bu özgürlüğünü her alanda her koşulda kullanacaktır. Hiç kimse de vatandaşın özgürlüğünü kısıtlayamaz. Gerek eğitim gerek sağlık konusunda olsun kimse inancıyla yahut kılık kıyafetiyle yargılanamaz. 13 yıldır nasıl ki her vatandaş hakkını arayabiliyor ve gerekli yerlere başvurabiliyorsa; bu süreç aynı şekilde devam edecektir. Kimse sadece konuşmak için konuşmasın. Bizim felsefemiz belli, onlar konuşur, AK Parti yapar."

Partiden yapılan açıklamada, AK Parti Kadın Kolları üyelerinin de Alsancak'ta Kıbrıs Şehitleri, Gül Sokak Mustafa Bey Caddesi ve Kordon'da broşür dağıtımı yaptığı bildirildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Hüseyin Kocabıyık Cemil Şeboy Talip Uzun Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title