Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Çanakkale Milletvekili adayı Bülent Turan, "Bütün partiler kapansa, CHP tek başına seçime girse yüzde 30'u aşamaz çünkü bunların konuşmaktan, kuru vaatlerden başka hiçbir işi yok. Kendi konuştuklarına inanmadıkları için gidip noterden tasdikletiyorlar" dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Çanakkale Milletvekili adayı Bülent Turan, "Bütün partiler kapansa, CHP tek başına seçime girse yüzde 30'u aşamaz çünkü bunların konuşmaktan, kuru vaatlerden başka hiçbir işi yok. Kendi konuştuklarına inanmadıkları için gidip noterden tasdikletiyorlar" dedi.

Lapseki Belediyesi Düğün Salonu'nda partililerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda konuşan Turan, seçim kampanyası sürecinde her ilçede AK Parti'li üyelerle bir araya geldiklerini ve bu toplantıları çok önemsediklerini söyledi.

Nüfusu 12 bin civarında olan Lapseki'de partisinin üye sayısının 3 bin 500 olduğunu aktaran Turan, "Bu sayıyı önemsiyorum ama 5-6 binlere çıkarmamız lazım. Sadece seçim döneminde değil, seçimden sonra da üye çalışmalarımız devam edecek" ifadesini kullandı.

Turan, bugüne kadar Çanakkale'deki tüm ilçeleri ve muhtarlıkları ziyaret ettiklerini hatırlattı.

İl genelinde, AK Parti'ye kuruluşundan bu yana hizmet vermiş kim varsa vefa yemeklerinde bir araya geldiklerini dile getiren Turan, şöyle konuştu:

"Bu davada kadınlarımızın emeğini biliyoruz. 'Beş çayı' programlarında kadınlarımızla bir araya geldik. Bugün yeni bir sürece başlıyoruz. Üyelerimizin aktif bir şekilde teşkilat çalışmalarına katılmasını istiyoruz. Üye demek, AK Parti taraftarı demek. Bayraklarımız var. Üyemiz bunları evlerine, iş yerlerine asacak. Köyünde, mahallesinde hasta varsa, yaşlı varsa bunu mutlaka ilçe başkanımıza bildirecek ki ilçe teşkilatımız konularla ilgilensin. Güzel işler yapmak zorundayız. AK Parti, herhangi bir parti değildir.

Bütün partiler kapansa, CHP tek başına seçime girse yüzde 30'u aşamaz çünkü bunların konuşmaktan, kuru vaatlerden başka hiçbir işi yok. Kendi konuştuklarına inanmadıkları için gidip noterden tasdikletiyorlar. Muhalefetin bir kısmı sadece doğuda, bir kısmı sadece sahillerde, bir kısmı da sadece orta bölgelerde var ama AK Parti, 77 milyonu kucaklayan tek parti olarak Türkiye'nin tüm bölgelerinde var."

Toplantıda, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve AK Parti İlçe Başkanı Halil Özer hazır bulundu.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Bülent Turan Çanakkale Ak Parti Lapseki Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title