Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya milletvekili adayı Öznur Çalık ile milletvekili adayları Nurettin Yaşar ve Bülent Tüfenkci, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya milletvekili adayı Öznur Çalık ile milletvekili adayları Nurettin Yaşar ve Bülent Tüfenkci, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Türk Kızılayı Şube Başkanı Umut Yalçın ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Çalık, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Öznur Çalık, Türk Kızılayı'nın yurt içinde ve dışında önemli çalışmalar yürüttüğünü kaydetti.

Umut Yalçın da Çalık'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çalık, daha sonra, Yol-İş Sendikası Malatya Şubesini ziyaret etti.

Burada, çalışanların yüzde 10'unun sendikal faaliyetlerde bulunmasının üzüntü verici olduğunu belirten Çalık, "Karayollarımızda çalışan işçilerimizin kadroya alınması bizim için gurur verici bir durum. Türkiye Yol-İş Sendikası'nın da bu konuda çok ciddi emekleri oldu" ifadelerini kullandı.

Şube Başkanı Mustafa Sülü de Malatya'da Çalık gibi bir siyasetçinin yetişmesinin kendilerine gurur verdiğini bildirdi.

Yaşar ve Tüfenkci'nin çalışmaları

Milletvekili adayı Nurettin Yaşar da Akçadağ ilçesini ziyaret etti.

Vatandaşlarla bir araya gelen Yaşar, AK Parti'nin plan ve proje çerçevesinde çalışmalar yaptığını vurguladı.

Yaşar, AK Parti'nin yeni seçim beyannamesinin insan odaklı olduğunu kaydederek, "AK Parti, Kürt'ün, Türk'ün, Alevi'nin, Sünni'nin hepsinin partisi olmaya aday. Şemsiyesi geniş bir millet ve memleket partisi olan AK Parti'nin amacı, bu ülkenin insanını geliştirirken, bu ülkenin ekonomisini, özgürlüklerini, bağımsızlığını ve insan haklarını geliştirmek. Bu son 13 yılda oldu. Yeterli mi? Değil. Bundan sonrasını da bekleyeceğiz. Önümüzde bir yol ayrımı var. 7 Haziran'da Türkiye'nin önünü kesmeye çalışan, Türkiye'yi dışa bağımlı halde tutmaya çalışan, dışa bağlamaya çalışan güçler, partiler, örgütler, paraleller, her ne varsa onların önü kesilecek" açıklamasında bulundu.

Yaşar'a ziyaretlerinde Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ve Fırat Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanı Prof. Dr. İbrahim Gezer de eşlik etti.

Milletvekili adayı Bülent Tüfenkci ise seçim çalışmalarını Pütürge ilçesinde sürdürdü.

Vatandaşlarla bir araya gelen Tüfenkci, 7 Haziran seçiminin Türkiye için önemli olduğunu vurgulayarak destek istedi.

Tüfenkci, Doğu Garajı'nda esnafı da ziyaret etti.

Kaynak: AA / Yerel

Bülent Tüfenkci Nurettin Yaşar Öznur Çalık Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title