Haberler

Genel Seçime Doğru

CHP Kayseri milletvekili adayları Ali Paşa Tan, Aşkın Genç ve Çetin Arık, seçim çalışmaları kapsamında İncesu ilçesini gezerek esnafla bir araya geldi.

CHP Kayseri milletvekili adayları Ali Paşa Tan, Aşkın Genç ve Çetin Arık, seçim çalışmaları kapsamında İncesu ilçesini gezerek esnafla bir araya geldi.

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP'li adaylar ilçe başkanı Mustafa Devrim Demirtaş ve partililer ile İstiklal Caddesi ve pazar yerinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Burada vatandaşların sorunlarını dinleyen adaylar, seçim beyannamelerini esnafa açıklayarak CHP'nin iktidar olması halinde yapacağı çalışma ve hayata geçireceği projeleri de anlattı.

Burada kısa bir konuşma yapan Tan, "Seçim çalışmaları için gittiğimiz her yerde kalabalık halk topluluğu tarafından alkışlarla karşılanıyor, kucaklanıyoruz. Esnafımız  şunu iyi bilsin ki meclise girmeye hak kazanırsam bana oy veren vermeyen bütün kesimlerin sorunlarına çözüm arayışı içerisinde olacağım" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Ali Paşa Tan Çetin Arık Aşkın Genç Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title